Brzo se upija, čini kožu svilenkastom i nježnom, idealan za sva godišnja doba, damama podloga za šminku, muškarcima hidratacija poslije brijanja – stručnjaci i korisnici biraju Minéral 89!

 Slabi tonus, borice i fine linije te nedostatak sjaja često su prvi znakovi nedovoljne količine vlage u koži. Stoga je hidratacija prvi i najvažniji korak na putu do mladolikog izgleda, a ujedno neutralizira negativne učinke stresa i starenja. S obzirom da je dehidrirana koža stanje, za njome podjednako žude svi tipovi kože. Kako bi joj osigurali potrebnu vlagu iznutra prema savjetima dermatologa treba dnevno popiti barem osam čaša vode, no potrebno joj je pružiti i dnevnu dozu hidraticije izvana. I to u obliku hidratantne njege. Rješenje za zdravu i njegovanu kožu osmislili su stručnjaci iz laboratorija Vichy kreiravši boostera Minéral 89 na bazi mineralne vode iz francuske regije Auvergnes bogate mineralima i elementima u tragovima koja dokazano umiruje crvenilo i uklanja neugodan osjećaj zatezanja.

PR PR

Ovu jednostavnu formulu od samo jedanaest sastojaka, a opet bogatu ključnim elementima za zdravi izgled kože odobrava i preporuča za sve tipove i stanja kože specijalistica dermatovenerologije Jelena Meštrović Štefekov. Naime, naglašava da spoj mineralne vode bogate kalcijem i magnezijem zaslužnih za jačanje prirodne barijere epiderme te antioksidacijski učinak selena u kombinaciji s prirodnom hijaluronskom kiselinom djeluje umirujuće na epidermu, a pritom ne masti kožu zbog čega ovaj booster Minéral 89 čini idealnim kao temeljnom, ali i anti-age njegom. Naročito kod osjetljive kože i stanja poput rozaceje te akni u odrasloj dobi. Takva stanja kože teško pronalaze svoju njegu jer terapija za akne isušuje epidermu što rezultira problemom masno/suhe kože dok s druge strane, rozaceja kožu čini izrazito osjetljivom, bez mogućnosti korištenja bilo kakvih aktivnijih preparata, osobito onih anti-age kategorije. Da je mnogo dobrih razloga, a mogli bi ih nabrojati skoro pa 89 za dobrobit kože potvrđuju to i farmaceuti koji osim što toplo preporučuju ovaj booster i sami ga koriste. U svrhu zaštite od vanjskih agresivnih čimbenika i zagađenja iz okoliša mag.pharm J. Leko bira za svoju kožu Minéral 89 jer jača barijernu funkciju kože, a njezina kolegica iz struke T. Marković njime njeguje osjetljivo područje oko očiju. Pri odabiru nekog preparata u svoj ritual njege osim stručnog mišljenja i obrazloženja pozitivnog učinka blagotvornih sastojaka volimo čuti i pozitivne komentare iz usmene predaje, primjerice, u današnje vrijeme od beauty influencerica.

PR PR

Tako su oduševljenje i svoje razloge za uvrštavanje Vichy Minéral boostera 89 u svakodnevnu njegu sa svojim pratiteljima podijelile Lidija Graho koja ga preporučuju za sva godišnja doba. Dok Dora Polić početak dana ne može zamisliti bez kave i bočicu Minéral 89 boostera. Osim što osvježava njenu kožu idealan je i kao podloga za make-up zbog svoje izuzetno lagane i prozračne teksture koja se u trenu upija pa možemo reći da puder nakon par kapljica boostera savršeno 'sjedne' na kožu. Mlada pjevačica Nika Turković u svojoj kozmetičkoj torbici ima adut za blistav ten i zdravi sjaj - bočicu boostera Minéral 89 - jer njenoj koži daje onaj zdravi glow prije, ali i poslije nastupa baš kao i make-up artistica Sonja Kvesić koja ga bira kao idealnu podlogu za šminkanje.

PR PR

Da li je ovo dovoljno razloga da se i sami uvjerite u učinkovitost Vichy Minéral boostera 89? Izgled njegovanog tena je nešto što će dodatno boost-ovati vaše samopouzdanje, a ukoliko još uvijek niste probali ovaj proizvod, vrijeme je da postane vaša #dnevnadozasnage – potražite ga u obližnjoj ljekarni i otkrijte svoj razlog za novi ritual njege!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju