Kupovina grudnjaka iskustvo je koje žene često nervira. Potraga za pravim modelom i veličinom zna potrajati, a kada napokon nađemo grudnjak koji nam odgovara kreće isprobavanje. Ovih 9 misli prolazi nam kroz glavu u toj situaciji

1. Da bar ne moram nositi grudnjak. Kada bi nenošenje grudnjaka bilo društveno prihvatljivo, život bi nam bio puno jednostavniji.

2. Izgledaju li mi grudi dovoljno veliko ili preveliko? Vječna borba žena koje imaju male grudi jest pronalazak pravog grudnjaka koji će ih vizualno povećati i uljepšati. S druge strane, žene s velikim grudima brinu hoće li im grudi izgledati preveliko kada ih grudnjak stisne.

Ima li ovdje skrivenih kamera? Misao koja je svakoj ženi barem jednom prošla kroz glavu kada je ušla u kabinu za presvlačenje i razodjenula se.

3. Vidi li mi se salo na leđima? Uz dobar grudnjak vaše grudi će izgledati kao s reklame za donje rublje, ali loš grudnjak koji vam je premali uzrokovat će dosadne male 'rolice' sala na leđima koje nas uvijek nerviraju.

4. Imam li gaćice s kojima mogu nositi ovaj grudnjak? Kompleti donjeg rublja često su skupi pa uglavnom grudnjake i gaćice kupujemo odvojeno. Međutim, kod kupnje grudnjaka unaprijed razmišljamo o tome s kojim ćemo ih gaćicama 'spariti'.

5. Podupire li dobro obje dojke? Poznato je da ženske grudi nisu simetrične i dojke nisu iste veličine. Ženama kod kojih je ta razlika izraženija važno je pronaći grudnjak koji će lijevoj i desnoj dojci dati jednaku potporu.

Uz dobar grudnjak vaše grudi će izgledati kao s reklame za donje rublje, ali loš grudnjak koji vam je premali uzrokovat će dosadne male 'rolice' sala na leđima koje nas uvijek nerviraju.

6. Zašto mi ne paše ovaj grudnjak? Pa to je moja veličina! Žene su obično vjerne istom brendu donjeg rublja kojem se uvijek vraćaju kod kupovine grudnjaka. Kada isprobaju modele nekog drugog proizvođača, šokira ih kada im veličina koju inače nose ne pristaje. U tom slučaju posavjetujte se s prodavačicom oko odabira prave veličine.

7. Preskup je! Grudnjaci znaju biti jako skupi, pogotovo push-up modeli koji imaju posebne podloge i jastučiće. Stručnjaci smatraju kako je grudnjak nešto na čemu ne bismo trebali štedjeti jer je važno da naše grudi imaju dobru potporu.

8. Ima li ovdje skrivenih kamera? Misao koja je svakoj ženi barem jednom prošla kroz glavu kada je ušla u kabinu za presvlačenje i razodjenula se.

9. Koliko je žena isprobalo ovaj grudnjak prije mene? Još jedna misao od koje je teško pobjeći. Isto pitanje postavljamo si i kod kupovanja odjeće.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju