Kraljevska trendseterica provest će svoj 33. rođendan u nedavno obnovljenom domu u Norfolku. Lijepa Catherine nakanila je nakratko se odmoriti od svog prenatrpanog rasporeda i javnih pojavljivanja te ovaj sretan dan podijeliti s najdražima


Iz izvora bliskih kraljevskoj obitelji saznaje se kako će vojvotkinja od Cambridgea provesti 33. rođendan u privatnosti svog renoviranog doma Anmera Halla u društvu princa Williama i 17 mjesečnog sinčića - princa Georgea.

Unatoč odluci da rođendan provede u privatnosti, medijima su se počele širiti priče o darovima koji će skoro stići na adresu vojvotkinje od Cambridgea.

Drugu trudnoću Catherine Middleton obilježile su haljine odvažnijih krojeva, boja i uzoraka.

Jedan od poznatih darova za lijepu kraljevinu, primjerice, je i 'veganski' kaput u zelenoj boji od lažne vune kojoj joj šalje organizacije PETA u namjeri da osvijesti mlade žene o važnosti odgovornog biranja modnih komada koje nisu životinjskog porijekla.

Lijepa kraljevna poznata je u svjetskim krugovima kao velika poznavateljica mode, i osoba koja diktira modne trendove. Od zanimljivih modnih kombinacija nije se odrekla niti u drugoj trudnoći, kojom dominiraju nešto odvažnije kombinacije. 

Na svečanim događanjima Catherine Middleton plijenila je pažnju u trendi haljinama s dodatkom tila i čipke. Za dnevna pojavljivanja često ju se moglo vidjeti u životopisnim kaputima, koje je kombinirala uz suknje do koljena, tamne najlonke gustog tkanja i omiljene cipele na visoku potpeticu.

Povodom 33. rođendana vojvotkinje od Cambridgea kojeg ista slavi 9. siječnja, u našoj fotogaleriji prisjećamo se njenih najboljih izdanja u drugoj trudnoći.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju