Da za glamurozan izgled nije uvijek nužno potrošiti cijeli kućni budžet 'uvjeravaju' nas brojni poznati koji sjajno izgledaju u 'krpicama' iz dućana poput H&M i Zare. No i za uređivanje za crveni tepih, bar kada su nokti u pitanju ne treba puno. Jennifer Lopez naime, na 72. Zlatnom globusu privlačila je pažnju izazovnim prorezima, upečatljivom frizurom, ali i noktima koje je obojila Lorealovim lakom za 36,90 kuna

Pjevačica Jennifer Lopez u haljini Zuhair Murad, sva u boji šampanjca koja je naglasila njezinu put pobrinula se da i svi ostali detalji budu u sličnom tonu.

Na rukama je tako imala L’Oréalov lak za nokte metalik blage ružičaste boje i bogate teksture koji se savršeno 'ljubio' s haljinom. Upravo to pravilo lakiranja naglasio je i njezin maniker Tom Bachik koji je uoči dodjele Zlatnog globusa. 

Prema Bachiku boja laka za nokte uvijek se treba slagati s bojom haljine i nikako ne treba odvlačiti pažnju. Usporedio je i dvije zvijezde za čiji izgled noktiju se brine- Jennifer Aniston i Jennifer Lopez. Obje  jednako glamurozne, no s bitno različitim modnim ukusima.

Jennifer Aniston klasični je tip koji voli glamur starog Hollywooda i manje eksperimentira dok Lopez voli eksperimentirati i svaki dan biti drugačija.

'Ona uvijek voli isprobati nešto novo, a nokti su za nju uvijek poseban izazov. Hoće da budu šik, da se sjaje, da budu kao za modnu pistu. Nokti su izvrstan način da pokaže svoju osobnost', pojasnio je njezin maniker Bachik.

I iako Bachik voli tri D efekt na noktima za velike holivudske dodjele nagrada, kaže kako bi pravilo lakiranja trebalo biti da lak ne treba odvlačiti pažnju od glamuroznih toaleta. Raskošne haljine same po sebi ostavljaju jak dojam, s kojim bi se nokti trebali savršeno stopiti.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju