Koliko vam se puta u životu dogodilo da ste odlučno promijenili boju kose, frizuru ili ste posegnuli za nekim make-up trikom te ste poslije požalile? Takve stvari događaju se svima pa tako i poznatim ljepoticama koje su odlučile priznati koje su najveće modne, beauty ili trendovske pogreške koje su napravili tijekom svoje karijere


Jennifer Aniston

Popularna glumica koja se proslavila ulogom Rachel u hit seriji 'Prijatelji' priznala je kako, kada bi mogla vratiti vrijeme, ono što bi svakako promijenila je zabranila samoj sebi sunčanje.

Naime, glumica otkriva kako se na početku karijere obožavala sunčati te je bila opsjednuta preplanulim tenom. Dodala je i kako su na njezinoj koži ostale posljedice ove loše navike te da danas na sunce ne izlazi bez zaštitnog faktora.

Jennifer Aniston otkriva kako se na početku karijere obožavala sunčati te je bila opsjednuta preplanulim tenom


Kim Kardashian
Najpopularnija reality zvijezda na svijetu, osim po svojim naglašenim oblinama poznata je i po besprijekornom make-upu kojeg je dovela do savršenstva. Na spomen beauty pogrešaka iz prošlosti, Kim se prisjetila početaka njezinih make-up avantura u kojima najveći minus pridaje svojim obrvama.

Kim se može pohvaliti gustim i tamnim obrvama koje prije 10 godina nije voljela te ih je uporno pokušavala posvijetliti. Danas, kada promatra stare fotografije Kim se ne može načuditi svojim postupcima.

Sarah Jessica Parker
Vjerovali ili ne, glumica koja se istaknula ulogom u seriji 'Seks i grad' svoju najgoru stilsku odluku veže uz ulogu Carrie Bradshaw, točnije uz frizuru.

Naime, za potrebe uloge Sarah Jessica je odrezala svoju dugu kosu u kratki, kovrčavi bob šti je, kako kaže, bio trenutak koji želi zaboraviti. Glumica je bila toliko razočarana novim lookom da danas govori kako više niokada ne želi niti spominjati svoju bob-fazu.

Olivia Wilde
Lijepa glumica prisjeća se svojih tinejdžerskih dana u kojima je bila opsjednuta čupanjem obrva. Njezinu opsesiju potaknula je manekenka Kate Moss koja je prije 15 godina imala tanke, gotovo nevidljive obrve.

Kim Kardashian se prisjetila početaka njezinih make-up avantura u kojima najveći minus pridaje svojim obrvama


Takve si je poželjela i Olivia zbog čega je i požalila. naime, glumica je toliko stanjila svoje obrve da ih više nikada nije mogla vratiti. Danas, kada promatra svoje stare fotografije ovaj potez smatra svojom najgorom beauty odlukom.

Mary Kate Olsen
Jedna od popularnih Olsen sestara blizanki koju pamtimo po seriji 'Puna kuća' prisjetila se svoje prošlosti. Naime, glumica je otkrila kako je najviše pogrešaka u životu napravila upravo na svojoj kosi, a jedna od najvećih veže se uz ekstenzije.

Mary Kate se prisjetila faze od prije 12 godina kada joj je glava bila prepuna dugačkih, gustih i naglašenih ekstenzija koje su njezinoj kosi dale maksimalan volumen, ali i ostavile posljedice od kojih se dugo oporavljala. Kako otkriva glumica, njezina prirodna kosa se toliko oštetila da to nikada više ne bi ponovila.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju