Biti ljepotica s naslovnice časopisa Sports Illustrateda nije lako, pogotovo ako znamo da su ih krasile ljepotice poput Cindy Crawford, Irine Shayk, Kate Upton. No to je uspjelo prelijepoj Ashley Graham manekenki koju krase raskošne obline

Ashley Graham naime, prvi je plus size model koji će krasiti naslovnicu prestižnog časopisa sa čak 23 milijuna čitatelja tjedno i 3 milijuna pretplatnika.

Na snimanju reklame zanosna crnka uskočila je u minijaturni bikini i pokazala kako su sve žene bez obzira na veličinu i oblik predivne. U reklami koja predstavlja liniju kupaćih kostima 'Swimsuits For All', prelijepa Ashley pokazala je kako se ljepota ne može ukalupiti i podrediti normama.

'Želim pokazati kako se žene ne trebaju stidjeti svoga tijela. Posjetila sam kamp za mršavljenje u kojem su bile mlade djevojke od 7 do 20 godina. One su cijeli život bile okružene nekim drugim uzorima i idealima ljepote. Nitko im nije rekao da i sa oblinama mogu izgledati lijepo', rekla je svojedobno Ashley dodajući kako je zadovoljna činjenicom da se u modnoj industriji stvari polako mijenjaju kada je riječ o plus size modelima.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju