Plus size model Ashley Graham nazivaju i XL kraljicom jer u svakoj prilici ova ljepotica slavi svoje obline i ponosno pokazuje tijelo. Tako je za gostvanje u televizijskoj emisiji "Good Day New York" izabrala vrlo pripijenu haljinu

Ashley Graham trenutno promovira svoju knjigu "A New Model: What Confidence, Beauty and Power Really Look Like" u kojoj piše o svom privatnom životu i karijeri, a u srijedu ju je predstavila i u New Yorku u televizijskoj emisiji "Good Day New York".

'Plus size model Ashley Graham nazivaju i XL kraljicom jer u svakoj prilici ova ljepotica slavi svoje obline i ponosno pokazuje tijelo'

Za tu prigodu 29-godišnja Ashley izabrala je pripijenu haljinu blijedo ljubičaste boje koja je maksimalno naglasila njene raskošne obline. Uz haljinu koja zbog svoga materijala i kroja daje dojam druge kože, nosila je bež sandale s tankim remenčićima i visokom potpeticom.

Slavni plus size model nije mogao izgledati atraktivnije, a ovakvo izdanje XL ljepotice najbolji je dokaz da i punašne žene mogu nositi najužu odjeću i pritom izgledati fenomenalno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju