Poznato je da mačke baš jako vole božićna drvca, visjeti i skrivati se po njima, igrati se s kuglicama, a možda napraviti i kakav nestašluk koji onda njihovi vlasnici (čitaj butleri) trebaju čistiti. Ma, mačke postaju prave šašavice kada se nađu u blizini okićene jelke.

Galerija

Znaju to i naše čitateljice koje su na našoj Facebook stranici objavile fotografije svojih maca kako se zabavljaju na božićnim drvcima, ili leže ispod njih ili ih baš jako zanima čemu služe svi ti ukrasi pa moraju pronjuškati dok vi ukrašavate jelku. Ili jednostavno vole pozirati pored bora.

Zapravo, ostaviti macu samu u blizini jelke i nije baš najpametnija stvar, ali ove ludice uvijek će naći načina kako da se domognu te "čarobne" stvarčice, utaže svoju beskonačnu znatiželju i da bude po njihovom. Možemo zamisliti da je mačkama prva pomisao kada vide okićenu jelku - partyyyyyy!

A jesu šašavice! Fotografije maca koje spavaju popravit će vam dan

A kada se mace domognu božićnog drvca nastaju najfamoznije fotografije koje su naše čitateljice rado podijelile s nama. Jasno je da ove ludice vole okićena drvca više od ičega, a mi ih zbog toga volimo još više.

Vaše fotografije maca koje baš jako vole božićna drvca - 3
Macama ništa nije zanimljivije od okićenog božićnog drvca (Foto: Privatna fotografija)