Upoznajte A’MARIE modni brend koji stvara bezvremensku modu koja osluškuje prave potrebe žena.

 

Pri kreiranju modnog brenda, A’MARIE kreatori vodili su se mišlju o stvaranju bezvremenske mode koja će ženama omogućiti odjevne komade koje mogu nositi godinama i koje mogu ukomponirati u svoj stil. S tim na umu mogli bismo reći da ovaj dizajn ne podliježe aktualnom trendu već ima puno značajniju i dugotrajniju ulogu u odijevanju žene.

Iskoristite naš ''Tjedan online shoppinga'' i kupone s popustima od 3. do 10 lipnja. A’MARIE daruje svim našim čitateljicama 15% popusta uz korištenje kupon-koda amarie15 na njihovom webshopu.

Ideja je da svaka žena od A’MARIE komada kreira svoj trend i to načinom na koji ga nosi i prezentira kroz svoju energiju i stil života. A’MARIE je tu da inspirira žene i da im potrebne elemente da se kroz modu izraze onako kako one to žele. Cijeni se individualnost, originalnost, karakter, sloboda izražavanja, pa i ona dječja zaigranost koju svi imaju u sebi. Biti svoja je biti u trendu i to je poruka koju  A’MARIE brend želi poslati svim ženama.

Uveli su ''custom-made'' princip rada. Svaka klijentica može rezervirati svoj termin u atelijeru udaljenom samo nekoliko koraka od trgovine i konzultirati se oko probe po mjeri.

Naša basic linija A’ by Amarie iz godine u godinu ima sve više obožavateljica. Nastala je kao želja dizajnerice da svojim klijenticama ponudi luksuznu dnevnu modu, ali po pristupačnijim cijenama. Pritom nisu rađeni kompromisi s materijalima te je kompletna kolekcija izrađena od samoodrživih materijala, Tencela i MicroModala koji su jednostavni za održavanje, prirodni te iznimno ugodnog osjećaja na koži. Dolaze u krojevima koji se mogu nositi svakodnevno za niz prigoda.

Modni dodaci 

Kolekcija odjeće svake je sezone upotpunjena ručno rađenim modnim dodacima poput torbi, remena, nakita, kapa te šalova koji često nastaju u suradnji s lokalnim manufakturama. Na taj način stvaraju vrijednu sponu između prošlosti i sadašnjosti – kvalitetni ručni rad u modernom dizajnerskom obliku.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju