Temperature nam polako najavljuju dolazak proljeća, no ipak još nije vrijeme da tople kapute i jakne pospremimo do iduće zime. Omiljeni kaput još uvijek grije i Lejlu Filipović, koja je vikend provela u Cavtatu, odakle je na Instagramu objavila fotografiju snimljenu na šetnici uz more.

S prekrasnim morskim i nebeskim plavetnilom u pozadini te zelenilom drveća, Lejla Filipović pozirala je za fotografiju koja na savršen način dočarava kasnu zimu na moru. Atmosfera fotografije očarava, kao i Lejlin stajling, neodoljivo decentan, jednostavan i efektan.

Za šetnju uz obalu Cavtata šarmantna ljepotica odjenula je crne hlače, crnu dolčevitu i niske crne čizme s ravnim đonom i vezanjem na žnirance. Crni outfit izvrsno je kombinirala s vunenim kaputom domaćeg brenda Lei Lou by Alex Dojčinović, a Lejla nosi vrlo lijepi bež model s crnim vodoravnim i okomitim crtama koje tvore geometrijski uzorak u obliku kvadrata.

Koliko ovaj kaput voli crnu boju, Lejla Filipović pokazala je i jednim prijašnjim outfitom kada ga je nosila uz crnu suknju i majicu s kapuljačom domaćeg brenda ELFS pa, iako kaput nije crn, mogao bi lako osvojiti ljubiteljice crne boje.

Lejla Filipović: Hit-traperice koje sjajno izgledaju s tenisicama i gležnjačama

Stajling za šetnju Cavtatom prelijepa Lejla upotpunila je šik šeširom svjetlosive boje iz trgovine Reserved.