Dok većina holivudskih parova otvoreno priča o svojim vezama i brakovima, objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama i uživa u pažnji javnosti, u svijetu slavnih postoje i oni parovi koji svoje privatne živote žele sačuvati samo za sebe, toliko da i zaboravimo da su u vezi ili braku.

Galerija

Možda je upravo privatnost ključ njihove sreće jer, dok mi zaboravljamo da su uopće skupa, njihova ljubav traje godinama.

1. Penelope Cruz i Javier Bardem

Već se 2007. godine počelo šuškati o vezi ovog glumačkog para. Vjenčali su se 2010. godine na Bahamima i imaju dvoje djece, sina Lea i kći Lunu koja je rođena 2013. godine.

Kada je 2011. godine rodila sina Lea, lijepa glumica rekla je da želi da njezina djeca odrastaju na što anonimniji način i toga se drže i danas.

Penelope Cruz i Javier Bardem
Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: Getty Images)

2. Rachel Weisz i Daniel Craig

Par se vjenčao na tajnoj ceremoniji u lipnju 2011. godine, a na vjenčanju su bila tek četiri gosta. U rujnu 2018. dobili su prvo dijete.

U jednom intervjuu govoreći o braku i privatnosti, glumica je rekla da se brak mora štititi i da je jedno od najvećih zadovoljstava kada ste odrasla osoba, činjenica da ne morate sve dijeliti s drugima.

Rachel Weisz i Daniel Craig
Rachel Weisz i Daniel Craig (Foto: Getty Images)

3. Cameron Diaz i Benji Madden

Prvi put ovaj par se počelo povezivati u svibnju 2014., a vjenčali su se u siječnu 2015. godine.

Svoju vezu većinu vremena drže daleko od očiju javnosti, a posebno od crvenih tepiha. Njihovo vjenčanje bilo je toliko tajno da se održalo u njihovom domu na Beverly Hillsu.

Cameron Diaz i Benji Madden
Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia)

4. Eva Mendes i Ryan Gosling

U vezi su od 2011. godine, a koliko je poznato, vezu nisu okrunili brakom. Kada je u pitanju njihov odnos, posebno paze na privatnost.

Iako su godinama skupa i imaju dvoje djece, jako rijetko se pojavljuju skupa u javnosti, toliko da je Mendes 2017. godine preskočila dodjelu Oscara iako je Gosling bio nominiran za najboljeg glumca. Ostala je doma s njihovim kćerima Esmeraldom i Amadom.

Eva Mendes i Ryan Gosling
Eva Mendes i Ryan Gosling (Foto: Getty Images)

5. Isla Fisher i Sacha Baron Cohen

Upoznali su se 2002., a vjenčali 2010. godine. Njihovo tradicionalno židovsko vjenčanje bilo je toliko malo da je na popisu uzvanika navodno bilo tek šest osoba.

Iako su skupa 17 godina svoj obiteljski život drže daleko od očiju javnosti.

Isla Fisher i Sacha Baron Cohen
Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: Getty Images)

6. Rose Byrne i Bobby Cannavale

Par se upoznao 2012. godine, a kada je Cannavale godinu dana kasnije primao Emmy zahvalio je "ljubavi svog života, Rose".

Povremeno se znaju pojaviti skupa na crvenom tepihu, a osim u takvim prigodama, zajedno ih se može vidjeti tek u njihovom kvartu.

Rose Byrne i Bobby Cannavale
Rose Byrne i Bobby Cannavale (Foto: Getty Images)

7. Jessica Alba i Cash Warren

Skupa su završili 2004. godine ubrzo nakon upoznavanja na setu filma Fantastična četvorka na kojem je Warren radio kao asistent producenta. Vjenčali su se 2008. godine, a razlog zašto je njihova veza "neprimjetna" dijelom leži i u činjenici da je Warren "lice iza scene".

Jessica Alba i Cash Warren
Jessica Alba i Cash Warren (Foto: Getty Images)


8. Hilarie Burton i Jeffrey Dean Morgan

Počeli su vezu 2009. godine i zajedno imaju dvoje djece. Prvo dijete dobili su i prije prvog zajedničkog pojavljivanja na crvenom tepihu 2010. godine.

Iako se par previše ne trudi sakrivati vezu od javnosti, zahvaljujući njihovim nenametljivim osobnostima mnogi i zaborave da su skupa.

Hilarie Burton i Jeffrey Dean Morgan
Hilarie Burton i Jeffrey Dean Morgan (Foto: Getty Images)

9. Julia Roberts i Danny Moder

Par se upoznao na setu filma Meksikanac 2002., a u 17 zajedničkih godina dobili su troje djece.

Iako su ranije veze lijepe glumice bile pod povećalom javnosti, odnos s Moderom odlučila je držati daleko od očiju javnosti, i to toliko da crvenim tepihom najčešće šeta sama, a s novinarima dijeli jako malo informacija o privatnom životu.

Julia Roberts i Danny Moder
Julia Roberts i Danny Moder (Foto: Getty Images)

10. Alexis Bledel i Vincent Kartheiser

Skupa su od 2012. godine i upoznavanja na setu serije Momci s Madisona. Zaručili su se godinu kasnije, a vjenčali 2014. godine u Kaliforniji. Glavni razlog zbog kojeg se jako trude sačuvati privatnost je njihov sin.

Alexis Bledel i Vincent Kartheiser
Alexis Bledel i Vincent Kartheiser (Foto: Getty Images)

 Pogledajte i slavne parove koji ne prakticiraju tradicionalnu ljubav:

Otvorene veze i brakovi: Slavni parovi koji ne prakticiraju tradicionalnu ljubav