Jelena Veljača izgovorila je sudbonosno da Janku Popoviću Volariću 2009. godine. Rastali su se tri godine kasnije, a hrvatska glumica, scenaristica i kolumnistica danas je u sretnom braku s Vitom Turšićem.

Galerija Jelena Veljača bila je u braku s Jankom Popovićem Volarićem Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić 2012. godine Franka Batelić i pjevač Luka Tomaš bili su 2011. godine zajedno na odmoru +7 Goran Ivanišević i Danijela Mihalić

Zrinka Cvitešić već je godinama u skladnoj vezi s Nikom Kranjčarom. No prije nego što je upoznala poznatog nogometaša, hrvatska je glumica ljubila glazbenika Hrvoja Rupčića. Podatak je to kojeg se sjećaju samo njezini najveći fanovi.

Lejla i Tarik Filipović imaju jedan od najstabilnijih brakova na hrvatskoj javnoj sceni, a ove su godine proslavili 15 godina otkako su se zavjetovali na vječnu ljubav.

No prije nego što je glumac i TV-voditelj upoznao hrvatsku misicu, u vezi je bio s još jednom ljepoticom – manekenkom Iris Androšević.

Tarik Filipović i Iris Androšević 2002. godine Tarik Filipović i Iris Androšević 2002. godine (Foto: Tea Cimas/Cropix)

Goran Ivanišević u sretnom je braku s Nives Ivanišević. No početkom devedesetih godina prošlog stoljeća ljubio je kraljicu Hrvatske Danijelu Mihalić, koja je danas udana za nogometnog trenera Nenada Gračana.

Hrvatski rukometaš i njegova supruga Mirza i Belma Džomba izgovorili su sudbonosno da 2010. godine. Prije nego što je upoznao televizijsku voditeljicu, Mirza je ljubio još jednu slavnu Hrvaticu – Nevenu Rendeli – koja je danas je u sretnom braku s Makom Vejzovićem.

10 neodoljivih: Glasajte i odaberite najzgodnijeg Hrvata svih vremena Frano Lasić Vlado Kalember Niko Kranjčar +9 Goran Ivanišević

Koji su to poznati Hrvati i Hrvatice bili u vezama na koje smo posve zaboravili, otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

Goran Ivanišević i Danijela Mihalić Goran Ivanišević i Danijela Mihalić (Foto: arhiva/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju