Dok većina holivudskih parova otvoreno govori o svojim vezama i brakovima, objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama i uživa u pažnji javnosti, u svijetu slavnih postoje i oni parovi koji svoje privatne živote žele sačuvati samo za sebe, toliko da i zaboravimo da su u vezi ili braku.

Galerija Penelope Cruz i Javier Bardem Rachel Weisz i Daniel Craig Cameron Diaz i Benji Madden +6 Eva Mendes i Ryan Gosling

Možda je upravo privatnost ključ njihove sreće jer dok mi zaboravljamo da su uopće skupa, njihova ljubav traje godinama.

1. Penelope Cruz i Javier Bardem

Već se 2007. godine počelo šuškati o vezi ovog glumačkog para. Vjenčali su se 2010. godine na Bahamima i imaju dvoje djece, sina Lea i kćer Lunu, koja je rođena 2013. godine. Kada je 2011. godine rodila sina Lea, lijepa glumica rekla je da želi da njezina djeca odrastaju na što anonimniji način i toga se drže i danas.

Penelope Cruz i Javier Bardem Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: Profimedia)

2. Rachel Weisz i Daniel Craig

Par se vjenčao na tajnoj ceremoniji u lipnju 2011. godine, a na vjenčanju su bila tek četiri gosta. U rujnu 2018. dobili su prvo dijete. U jednom intervjuu govoreći o braku i privatnosti, glumica je rekla da se brak mora štititi i da je jedno od najvećih zadovoljstava kada ste odrasla osoba činjenica da ne morate sve dijeliti s drugima.

Rachel Weisz i Daniel Craig Rachel Weisz i Daniel Craig (Foto: Profimedia)

3. Cameron Diaz i Benji Madden

Prvi put ovaj se par počelo povezivati u svibnju 2014., a vjenčali su se u siječnu 2015. godine. Svoju vezu većinu vremena drže daleko od očiju javnosti, a posebno od crvenih tepiha. Njihovo vjenčanje bilo je tajno i održalo se u njihovu domu na Beverly Hillsu.

Cameron Diaz i Benji Madden Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia)

4. Eva Mendes i Ryan Gosling

U vezi su od 2011. godine, a koliko je poznato, vezu nisu okrunili brakom. Kada je u pitanju njihov odnos, posebno paze na privatnost. Iako su godinama skupa i imaju dvoje djece, jako rijetko se pojavljuju skupa u javnosti, toliko da je Mendes 2017. godine preskočila dodjelu Oscara iako je Gosling bio nominiran za najboljeg glumca. Ostala je doma s njihovim kćerima Esmeraldom i Amadom.

Eva Mendes i Ryan Gosling Eva Mendes i Ryan Gosling (Foto: Profimedia)

5. Isla Fisher i Sacha Baron Cohen

Upoznali su se 2002., a vjenčali 2010. godine. Njihovo tradicionalno židovsko vjenčanje bilo je toliko malo da je na popisu uzvanika navodno bilo tek šest osoba. Iako su skupa godinama, svoj obiteljski život drže daleko od očiju javnosti.

Isla Fisher i Sacha Baron Cohen Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: Profimedia)

6. Rose Byrne i Bobby Cannavale

Par se upoznao 2012. godine, a kada je Cannavale godinu dana kasnije primao Emmy zahvalio je "ljubavi svog života, Rose". Povremeno se znaju pojaviti skupa na crvenom tepihu, a osim u takvim prigodama, zajedno ih se može vidjeti tek u njihovom kvartu.

Rose Byrne i Bobby Cannavale Rose Byrne i Bobby Cannavale (Foto: Profimedia)

7. Jessica Alba i Cash Warren

Skupa su završili 2004. godine ubrzo nakon upoznavanja na setu filma Fantastična četvorka na kojem je Warren radio kao asistent producenta. Vjenčali su se 2008. godine, a razlog zašto je njihova veza "neprimjetna" dijelom leži i u činjenici da je Warren "lice iza scene".

Jessica Alba i Cash Warren Jessica Alba i Cash Warren (Foto: Profimedia)

8. Hilarie Burton i Jeffrey Dean Morgan

Počeli su vezu 2009. godine i zajedno imaju dvoje djece. Prvo dijete dobili su i prije prvog zajedničkog pojavljivanja na crvenom tepihu 2010. godine. Iako se par previše ne trudi sakrivati vezu od javnosti, zahvaljujući njihovim nenametljivim osobnostima mnogi i zaborave da su skupa.

Hilarie Burton i Jeffrey Dean Morgan Hilarie Burton i Jeffrey Dean Morgan (Foto: Profimedia)

9. Julia Roberts i Danny Moder

Par se upoznao na setu filma Meksikanac 2002., a u 18 zajedničkih godina dobili su troje djece. Iako su ranije veze lijepe glumice bile pod povećalom javnosti, odnos s Moderom odlučila je držati daleko od očiju javnosti, i to toliko da crvenim tepihom najčešće šeta sama, a s novinarima dijeli jako malo informacija o privatnom životu.

Julia Roberts i Danny Moder Julia Roberts i Danny Moder (Foto: Profimedia)

11. Goldie Hawn i Kurt Russell

Goldie Hawn i Kurt Russel upoznali su se prije više od 50 godina na setu filma "The One and Only, Genuine, Original Family Band" nakon čega su nekoliko puta radili zajedno, a vezu su započeli 1983. godine. Iza njih je 40 zajedničkih godina, a u vezi su dobili sina Wyatta.

Goldie Hawn i Kurt Russell Goldie Hawn i Kurt Russell (Foto: Profimedia)

10 hrvatskih parova za koje smo zaboravili da su bili zajedno Jelena Veljača bila je u braku s Jankom Popovićem Volarićem Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić 2012. godine Franka Batelić i pjevač Luka Tomaš bili su 2011. godine zajedno na odmoru +7 Goran Ivanišević i Danijela Mihalić

Nisu samo Leonarda i Zvone: Osam slavnih parova koji su se mirili nakon prekida Leonarda i Zvonimir Boban 2005. godine Leonarda i Zvonimir Boban Leonarda i Zvonimir Boban +6 Justin i Hailey Bieber hodali su neoliko mjeseci 2016., a onda se pomirili 2018. godine

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju