Dok većina holivudskih parova otvoreno govori o svojim vezama i brakovima, objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama i uživa u pažnji javnosti, u svijetu slavnih postoje i oni parovi koji svoje privatne živote žele sačuvati samo za sebe, toliko da i zaboravimo da su u vezi ili braku.

Možda je upravo privatnost ključ njihove sreće jer dok mi zaboravljamo da su uopće skupa, njihova ljubav traje godinama.

1. Penelope Cruz i Javier Bardem

Već se 2007. godine počelo šuškati o vezi ovog glumačkog para. Vjenčali su se 2010. godine na Bahamima i imaju dvoje djece, sina Lea i kćer Lunu, koja je rođena 2013. godine. Kada je 2011. godine rodila sina Lea, lijepa glumica rekla je da želi da njezina djeca odrastaju na što anonimniji način i toga se drže i danas.

2. Rachel Weisz i Daniel Craig

Par se vjenčao na tajnoj ceremoniji u lipnju 2011. godine, a na vjenčanju su bila tek četiri gosta. U rujnu 2018. dobili su prvo dijete. U jednom intervjuu govoreći o braku i privatnosti, glumica je rekla da se brak mora štititi i da je jedno od najvećih zadovoljstava kada ste odrasla osoba činjenica da ne morate sve dijeliti s drugima.

Slika nije dostupna 10 parova iz snova: "Ako oni prekinu, više ne vjerujem u ljubav!"

3. Cameron Diaz i Benji Madden

Prvi put ovaj se par počelo povezivati u svibnju 2014., a vjenčali su se u siječnu 2015. godine. Svoju vezu većinu vremena drže daleko od očiju javnosti, a posebno od crvenih tepiha. Njihovo vjenčanje bilo je tajno i održalo se u njihovu domu na Beverly Hillsu.

4. Eva Mendes i Ryan Gosling

U vezi su od 2011. godine, a koliko je poznato, vezu nisu okrunili brakom. Kada je u pitanju njihov odnos, posebno paze na privatnost. Iako su godinama skupa i imaju dvoje djece, jako rijetko se pojavljuju skupa u javnosti, toliko da je Mendes 2017. godine preskočila dodjelu Oscara iako je Gosling bio nominiran za najboljeg glumca. Ostala je doma s njihovim kćerima Esmeraldom i Amadom.

Slika nije dostupna (Ne)prežaljeni: 20 parova za koje smo vjerovali da će zauvijek ostati zajedno

5. Isla Fisher i Sacha Baron Cohen

Upoznali su se 2002., a vjenčali 2010. godine. Njihovo tradicionalno židovsko vjenčanje bilo je toliko malo da je na popisu uzvanika navodno bilo tek šest osoba. Iako su skupa 18 godina, svoj obiteljski život drže daleko od očiju javnosti.

6. Rose Byrne i Bobby Cannavale

Par se upoznao 2012. godine, a kada je Cannavale godinu dana kasnije primao Emmy zahvalio je "ljubavi svog života, Rose". Povremeno se znaju pojaviti skupa na crvenom tepihu, a osim u takvim prigodama, zajedno ih se može vidjeti tek u njihovom kvartu.

7. Jessica Alba i Cash Warren

Skupa su završili 2004. godine ubrzo nakon upoznavanja na setu filma Fantastična četvorka na kojem je Warren radio kao asistent producenta. Vjenčali su se 2008. godine, a razlog zašto je njihova veza "neprimjetna" dijelom leži i u činjenici da je Warren "lice iza scene".

Clark Gable i Carole Lombard Ma kakvi Brad i Angelina! 25 legendarnih slavnih parova koji se i danas pamte

8. Hilarie Burton i Jeffrey Dean Morgan

Počeli su vezu 2009. godine i zajedno imaju dvoje djece. Prvo dijete dobili su i prije prvog zajedničkog pojavljivanja na crvenom tepihu 2010. godine. Iako se par previše ne trudi sakrivati vezu od javnosti, zahvaljujući njihovim nenametljivim osobnostima mnogi i zaborave da su skupa.

9. Julia Roberts i Danny Moder

Par se upoznao na setu filma Meksikanac 2002., a u 18 zajedničkih godina dobili su troje djece. Iako su ranije veze lijepe glumice bile pod povećalom javnosti, odnos s Moderom odlučila je držati daleko od očiju javnosti, i to toliko da crvenim tepihom najčešće šeta sama, a s novinarima dijeli jako malo informacija o privatnom životu.

10. Alexis Bledel i Vincent Kartheiser

Skupa su od 2012. godine i upoznavanja na setu serije Momci s Madisona. Zaručili su se godinu kasnije, a vjenčali 2014. godine u Kaliforniji. Glavni razlog zbog kojeg se jako trude sačuvati privatnost je njihov sin.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju