Ljeto je stiglo, a kako bi ono bilo bezbrižno, uz sebe uvijek imaj svoj Action Control Thermic dezodorans jer nikad ne znaš kako će se tvoj dan odvijati!

Action Control Thermic idealni su dezodoransi za žene i muškarce koji žive vrlo aktivnim tempom, često mijenjaju mjesto boravka i suočavaju se s visokim temperaturama.

Želiš li provesti bezbrižno ljeto?

Prvi Garnierov antiperspirant s termoaktivnim sastojcima, Action Control Thermic je inovacija otporna na temperature do 45 °C te je posebno prikladna za visoke ljetne temperature.

Action Control Thermic je dostupan u spreju i roll-onu te je obogaćen upijajućim mineralitom koji upija četiri puta više vlage u odnosu na vlastiti volumen pružajući učinkovitu zaštitu protiv znojenja i omogućavajući pritom koži da diše.

Testiran u uvjetima kakvi prevladavaju u sauni, Action Control Thermic pruža optimalnu učinkovitost čak za vrijeme vrućih ljetnih mjeseci i dokazanu zaštitu protiv neugodnih mirisa tijekom 72 sata*. Kada je riječ o ljetnim mjesecima – više ne morate brinuti o vašem dezodoransu. Neka vaš dezić brine o vama!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju