Posljednjih mjesec dana svijet ne prestaje pričati o Adele. Slavna pjevačica sve je oduševila svojim trećim dugo očekivanim albumom '25' koji trenutno vlada na svim svjetskim top listama

Adele je novim albumom kupila pažnju svih svjetskih medija koji ne prestaju pisati o njoj. Slavna 27-godišnja Britanka vratila se na glazbenu scenu nakon nekoliko godina stanke i priznala kako je mislila da nikoga više nije briga za nju, ali naišla je na jednoglasno kolektivno obožavanje.

Prelijepa pjevačica tijekom promotivnih nastupa pokazala je i novu vitkiju liniju, a sada je otkrila i što je zaslužno za promjenu u njezinom izgledu. Naime, mama 3-godišnjeg Angela priznala je da je bila prava ovisnica o šećeru.

Slavna 27-godišnja Britanka vratila se na glazbenu scenu i naišla na jednoglasno kolektivno obožavanje.

Prije sam pila deset šalica čaja dnevno s dvije vrećice šećera. To je 20 šećera dnevno. Sada ga više ne pijem i nikada nisam imala više energije, priznala je i otkrila da je počela ići u teretanu.

Adele: 'Nikada nisam željela izgledati kao modeli na naslovnici'

Ne zato da bih postala mršava nego zato za dođem u formu, zbog svog zdravlja. Ne uživam u teretani i ne idem u nju s oduševljenjem, uglavnom samo stenjem, našalila se.

Prije nekoliko godina našla se u središtu kontroverze kada je dizajner Karl Lagerfeld u jednom intervjuu rekao da ima 'predivno lice i božanski glas, ali je predebela'.

Nikada nisam željela izgledati kao modeli na naslovnicama magazina. Predstavljam većinu žena i jako sam ponosna na to. Prvo morate cijeniti svoje tijelo, a tek tada pokušati promijeniti nešto na sebi. Vidjela sam ljude kojima izgled vlada životom, koji žele biti mršaviji ili imati veće grudi i kako ih to uništava. Ne želim to u svom životu, izjavila je tada Adele.

A da je simpatična i otvorena Adele spremna i na dobru zezanciju, dokazuje i skeč u kojem je iznenadila svoje imitatorice prerušena kao jedna od njih.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju