Adele je objavila spot “Oh My God” koji prati njen sljedeći singl s albuma “30”. Spot je režirao Sam Brown koji je režirao spot i za njen hit iz 2010. “Rolling In The Deep”. “30” je četvrti studijski album koji i dalje dominira top ljestvicama diljem svijeta.

U SAD-u je postigao trostruku platinastu nakladu, a u Velikoj Britaniji, Irskoj, Francuskoj i Koreji dvostruku platinastu. Album je oborio i rekorde u prodaje - ovaj najbrže prodavani album u 2021. je i jedino izdanje koje je prodano samo kao album u više od milijun primjeraka. U SAD-u na Billboardovoj top listi prodaje albuma, bio je čak 7 tjedana.

Što se Hrvatske tiče, prvi singl s albuma, pjesma “Easy On Me”, već je deveti tjedan broj jedan na Airplay Radio Chartu. Album “30” (Columbia Records/Menart) je najprodavaniji inozemni album u Hrvatskoj prema podacima Hrvatske diskografske udruge.

Slika nije dostupna Znate li na koju smo pjesmu najviše plakali u 2021. godini?

Slika nije dostupna "30": Novi album Adele za one kojima je srce slomljeno barem jednom u životu

Adele je najavila i seriju koncerata “Weekends With Adele” koji počinju 21. siječnja u Las Vegasu u slavnoj dvorani Colosseum of Caesars Palace.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju