Sastavni dio make-up rutine britanske glazbenice Adele jest tuš za oči. Pjevačica se u javnosti gotovo nikad ne pojavljuje bez njega

Galerija Adele Adele - 5 Adele - 2 +5 Besprijekorno nanesen tuš za oči zaštitni je znak pjevačice Adele Savršeno nanesen tuš za oči zaštitni je znak britanske glazbene zvijezde Adele. To je neizostavan dio njezine beauty rutine bez obzira na to o kakvoj se prigodi radi.

Od dodjela nagrada i nastupa do snimanja editorijala i videospotova - Adele svaki put bira sad već kultni jednostavni look s naglašenim očima koji je osmislio njezin dugogodišnji vizažist Michael Ashton.

Ashton je otkrio i svoj mali trik za besprijekorno nanošenje tuša zahvaljujući kojem i slavna pjevačica uvijek izgleda fantastično, a u pitanju su - pamučni štapići.
Adele - 1 Besprijekorno nanesen tuš za oči zaštitni je znak pjevačice Adele Foto: Getty Images
Mnoge se žene tijekom šminkanja posluže klasičnim štapićima za uši kako bi skinule višak tuša ili popravile grešku u nanošenju, ali oni im često dodatno razmažu tuš. Ashton za nanošenje koristi posebne štapiće brenda Muji, specifične zbog izrazito tankog vrha

Normalni štapići previše su debeli i zato naprave nered. Ovi štapići toliko su tanki da zahvaljujući njima možete očistiti liniju, podići je i povući završnu liniju, objasnio je.

Cijene štapića kreću se od 2,50 do 3,50 američkih dolara (od 15 do 21 kune), ovisno o pakiranju, a mogu se naručiti preko interneta.
Pamučni štapići Muji, 3.50 dolara (21 kn) Pamučni štapići Muji, 3.50 dolara (21 kn) Foto: Muji

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju