Adele je apsolutna pobjednica 59. Grammyja. Osvojila je čak pet nagrada, između ostalog i onu za album godine koja se smatra najprestižnijom glazbenom nagradom u svijetu glazbe

Na opće oduševljenje svih prisutnih u losanđeleskom Staples centru i milijuna gledatelja diljem svijeta, 59. dodjelu nagrada Grammy otvorila je Adele izvedbom svog megahita "Hello".

Lijepa 28-ogodišnja britanska glazbenica bila je odjevena u haljinu modne kuće Givenchy čija je izrada trajala 1500 sati. Čak 7 krojača ručno je stvaralo haljinu inspiriranu jesenskom kolekcijom slavnog modnog brenda iz 2016. godine.

Naoko vrlo jednostavan model haljine u sebi skriva sjajan trik za stanjivanje figure. Vizualno je haljina podijeljena u dva dijela, gornji ukrašen raznobojnim šljokicama i donji u crnoj boji.

Prijelaz šarenog dijela u jednobojni strateški je pozicioniran ispod grudi i asimetrično se širi prema struku pa zahvaljujući igri bojama i materijalima vizualno dobivamo dojam tanjeg struka. Plisirani donji dio haljine nježno je padao preko bokova i tako stvorio vrlo ženstvenu siluetu.

Nakon prvog nastupa Adele se još dva puta presvukla u kreacije modne kuće Givenchy. Tijekom nastupa posvećenog preprano preminulom Georgeu Michaelu nosila je dramatičnu crnu baršunastu haljinu s plašte, a Grammy za album godine primila je u dugoj haljini zelene boje koja se doslovno podudarala s bojom očiju prekrasne glazbenice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju