Britanska glazbenica Adele zna odabrati odjeću koja laska njenim ženstvenim adutima. Dokazala je to i na dodjeli Grammyja za koje je odabrala dva modela Givenchyjevih haljina po mjeri


Adele
je nastupala na 5. dodjeli nagrada Grammy u centru Staples u Los Angelesu. Za ovu priliku odabrala je dvije haljine po mjeri brenda Givenchy koje su vizualno stanjile figure talentirane britanske pjevačice, te istaknule njene ženstvene adute.

Adele zna da dobro krojena haljina s tri-četvrt rukavima i u odgovarajućoj boji vizualno stanjuje figuru.

Kreacija visoke mode dizajnera Riccarda Tiscija oslanja se na nekoliko poznatih trikova koje obično koriste XL modeli za vizualno mršavljenje. Prije svega, riječ je o dobro krojenoj haljini po mjeri koja se pripija uz tijelo, te igra ulogu laganog korzeta koji drži obline na okupu.

Duga večernja haljina do poda ima tri-četvrt duljinu rukava koje vizualno izdužuju i stanjuju ruke, a cijeli model napravljen je sa suknjom u laganom A kroju koji kreaira tanji struk. Do tanjeg struka pjevačica je došla i s ovim jednostavnim savjetom za mršavljenje.

Adele je na Grammyjima izvela svoju pjesmu ‘All I Ask’u crvenom modelu, dok je na dodjelu glazbenih nagrada stigla u crnoj haljini modnog brenda Givenchy koja provjereno skida barem jedan konfekcijski broj s tijela.

U našoj fotogaleriji pogledajte modne izbore Adele na 58.dodjeli nagrada Grammy.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju