Sudeći prema šuškanjima stranih medija, Adele se navodno udala za svog dečka Richa Paula. Na društvenim mrežama brzinom munje proširila se priča da je to osobno potvrdila na stand-up showu svog prijatelja Alana Carra, britanskog komičara i voditelja.

Galerija Adele na košarkaškoj utakmici sa suprugom Richom Paulom Adele u padobran-hlačama Adele u tenisicama brenda New Balance +5 Adele na košarkaškoj utakmici

Kada je Alan u jednom trenutku upitao publiku je li se netko od njih nedavno oženio, Adele je doviknula: Ja! Nekoliko dana nakon ove vijesti, s Richom se pojavila na košarkaškoj utakmici između Los Angeles Lakersa i Dallas Mavericksa održanoj u losanđeleskoj areni Crypto.

Adele na košarkaškoj utakmici sa suprugom Richom Paulom Adele na košarkaškoj utakmici sa suprugom Richom Paulom (Foto: Profimedia)

Odjenula je vrlo ležerno izdanje kao stvoreno za opuštenu sportsku prigodu. Topli zimski vuneni pulover Adele je spojila sa zelenim padobranskim hlačama.

Adele u padobran-hlačama Adele u padobran-hlačama (Foto: Guliver Images)

Upravo je ovaj model hlača posljednjih nekoliko sezona vrlo popularan među modnim trendsetericama i influensericama. Naziv su dobile zbog predimenzioniranog kroja i širine, ali i zbog činjenice da su najčešće napravljene od najlona, materijala od kojeg se izrađuju i padobrani.

Adele u tenisicama brenda New Balance Adele u tenisicama brenda New Balance (Foto: Profimedia)

Adele je odabrala model koji se steže u gležnjevima, a uz njega je nosila i popularne tenisice brenda New Balance, model 550. Izdanje je zaokružila efektnim zlatnim naušnicama i mini verzijom kultne torbe Kelly modne kuće Hermes.

Adele na košarkaškoj utakmici Adele na košarkaškoj utakmici (Foto: Afp)

I dok su neke žene oduševljene padobran-hlačama, pogotovo one koje preferiraju urbaniji modni izričaj, mnogim damama ipak se ne sviđaju. Kritičarke ovog modela navode kako bespotrebno proširuje figuru, a varijante napravljene od najlona smatraju neudobnim. Međutim, i taj se problem da riješiti jer na tržištu postoje i pamučni modeli.

Ako vam se sviđaju padobran-hlače, u galeriji razgledajte nekoliko modela po uzoru na Adele koje smo izdvojili za vas.

"Padobran" hlače su...

glasova:

Next, 36 EUR Next, 36 EUR (Foto: Next)

Adele: Baršunasta haljina s detaljem koji svaku kombinaciju čini posebno glamuroznom Adele na dodjeli glazbene nagrade Grammy 2023. Adele na dodjeli glazbene nagrade Grammy 2023. Adele na dodjeli glazbene nagrade Grammy 2023. +1 Adele na dodjeli glazbene nagrade Grammy 2023.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju