adidas u Zagrebu otvara jedinstveno mjesto. Nova razina treninga, dizajna i inovativnosti proteže se kroz 260 metara kvadratnih novog adidas Sports Studia na lokaciji Ilica 21, Zagreb. Time treći kat postaje mjesto okupljanja svih sportskih kreatora koji žele nešto drugačije za sebe.

 

Kako bi pokrili sve aspekte zdravog načina života, ekipa trenera adidas runnersa, treneri partner kluba MoFit, novi adidas Women stručni tim nutricionista, stilisti te drugi inspirativni ljudi provodit će koncept adidas Sports Studia koji se bazira na treninzima, prehrani i inspiraciji. Trening radionice govore o najnovijim metodama treninga i inovacijama u odjeći i obući.

Savršena nadopuna konceptu osnaživanja žene kroz trening te svestrani pristup sportu upravo je nova adidas Statement Kolekcija

Na radionicama o zdravoj prehrani govorit će se o suplementima i pravilnoj prehrani kako bi postigli iznimne rezultate te "lifestyle" radionice sa zanimljivim ljudima iz svijeta glazbe, mode i drugih segmenata života za što bolju inspiraciju.

adidas Sports Studio službeno otvara svoja vrata 31.10, a prijave za članove otvorene su na www.sportsstudio.hr.

Savršena nadopuna konceptu osnaživanja žene kroz trening te svestrani pristup sportu upravo je nova adidas Statement Kolekcija. Kolekcija inspirirana globalnom mrežom snažnih i samosvjesnih žena kao što su Karlie Kloss, Dua Lipa, Shay Mitchell, Hannah Bronfman i Garbine Mugurza, od kojih svaka ima različit pristup treningu.

Više od 20 komada unutar kolekcije, uključujući grudnjake, tajice, jakne, tenisice i dodatke, na sebi nosi cvjetne i geometrijske uzorke karakteristične za Stellu McCartney i kvalitetne materijale za maksimalan stil i izvedbu. Statement Kolekcija namijenjena je ženama koje zahtijevaju performans bez kompromisa uz jasno pokazivanje stila i kreativnosti, a upravo se stil i performans prepoznaju u tri inovativna sportska grudnjaka napravljena za različite tipove tijela.

ALL ME
• Savršen za manje veličine grudi
• Pruža udobnost i slobodu kretanja
• Različiti stilovi naramenica i uklonjivi jastučići za bolju suhoću i pokrivenost

DON'T REST
• Kompresija srednje razine do C veličine grudnjaka
• Dodatna podrška protiv poskakivanja za sigurniji osjećaj
• Klasična atletska "racerback" silueta

STRONGER FOR IT

• Podrška na najvišoj razini
• Oblik košarice koja održava dodatnu stabilnost tijekom vježbanja
• Podesive i zamjenjive naramenice za svaki stil

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju