Adidas, svjetski proizvođač sportske odjeće i obuće, u samom centru Zagreba, otvorio je vrata nove Kuće kreatora – mjesta namijenjenom svim sportašima bili oni profesionalci ili amateri

Galerija Ogi Antunac Otvorenje adidas shopa (Foto: Zadovoljna.hr) Otvorenje adidas shopa (Foto: Zadovoljna.hr) +1 Slavko Sobin (Foto: Zadovoljna.hr) Novu trgovinu, najveću u Hrvatskoj te jednu od najvećih na području južne Europe službeno je otvorio adidasov dugogodišnji ambasador Ivan Rakitić, a otvorenje je obilježio spektakularan laserski show. Program otvorenja vodila je Ida Prester, a odličnu atmosferu uzvanicima je osigurao DJ Chill uz plesače plesne skupine Atomic Dance Factory.

Novu trgovinu, najveću u Hrvatskoj te jednu od najvećih na području južne Europe službeno je otvorio adidasov dugogodišnji ambasador Ivan Rakitić, a otvorenje je obilježio spektakularan laserski show.

Posjetitelji, među kojima su bili i Nevena Rendeli, Slavko Sobin, Ogi Antunac i Matea Matošević imali su priliku istražiti tri interaktivne zone Nove adidas kuće kreatora. U nogometnoj Predator zoni imali su se priliku družiti s Ivanom Rakitićom, Antom Ćorićom, Domagojem Antolićem, Danijem Olmom, Amirom Rrahmanijem i Janom Lecjaksom te istražiti svijet nogometnog Predatora.

U running zoni zainteresirani su uz pomoć adidas runnersa mogli iskusiti trčanje uz VR tehnologiju dok su u trening zoni mogli vježbati uz Wii konzolu pod vodstvom trenerice i nutricionistice Marije Andrijašević te trenerice i lifestyle blogerice Petre Škode Štrok.
Event otvorenja začinila je i poznata hrvatska likovna umjetnica Marina Mesar OKO koja je posebno povodom otvorenja adidas trgovine napravila ilustraciju koja će kreativno nadopuniti Originals kutak u trgovini.

Nova Kuća kreatora u potpunosti je posvećena sportu. Riječ je o mjestu u kojem svi zainteresirani mogu saznati sve što ih zanima vezano uz sportsku opremu i prepoznatljiv adidasov urbano-modni izričaj.

Na prvom katu nalazi se ponuda za žene i djecu dok je drugi kat posvećen muškarcima. U novoj trgovini, kupce očekuje bogat asortiman koji uključuje preko 1200 adidas artikala iz raznih kategorija poput nogometa, trčanja, treninga i neizostavnog Originalsa.

Ogi Antunac Ogi Antunac (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju