Adriana i Duje Ćaleta-Car krstili su svoga mlađeg sina Felipea, a dječakov kum bio je nogometaš Dejan Lovren.

Galerija Adriana Ćaleta-Car Haljina brenda Zimmermann Haljina brenda Zimmermann +0 Haljina brenda Zimmermann

Nekoliko fotografija s krštenja na svom je Instagramu objavila ponosna mama, a osim sretnih trenutaka, pozornost zaljubljenica u modu privukla je odjevna kombinacija lijepe pravnice.

Adriana Ćaleta-Car na krštenju je nosila haljinu modnog brenda Zimmermann, koji su u Sydneyju 1991. godine osnovale sestre Nicky i Simone Zimmermann. Više od 30 godina kasnije brend je postao je prepoznatljiv po najdivnijim, romantičnim haljinama koje imaju svoje obožavateljice diljem svijeta.

Adriana je odabrala mini haljinukoja je dio kolekcije za jesen 2023. godine.

Višebojna haljina s drapiranim dijelovima napravljena je od svile, a krase je i detalji od čipke. Ima i duge puf rukave kao i asimetrični donji dio zahvaljujući efektnom detalju od čipke koji se spušta niz nogu.

Haljina brenda Zimmermann Haljina brenda Zimmermann (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Kreacija je stvorena za posebne prigode, posebno kada se nosi u kombinaciji sa štiklama koje krasi mašna od tila, za koje se odlučila Adriana.

Ona je izdanje upotpunila zlatnim prstenjem, dok je kosu oblikovala u polupodignutu, valovitu frizuru.

Biste li ga nosili? Adriana Ćaleta-Car u malo drugačijem baloneru koji je sve veći hit Adriana Ćaleta-Car Zara, 49,95 eura Massimo Dutti kratki kožni baloner, 349 eura +4 Reserved, 55,99 eura

Osim na krštenje, haljina poput ove može se nositi i na vjenčanje, čak i ako ste vjenčanja kuma. Haljine za vjenčane kume bile su i tema našeg videoserijala Dreskod, a savjete stilista Marka Grubnića možete pogledati u nastavku.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju