Jesen je pred vratima, što znači da će gradske ulice uskoro preplaviti kombinacije u kojima su glavne zvijezde omiljeni baloneri.

Galerija Adriana Ćaleta-Car Zara, 49,95 eura Massimo Dutti kratki kožni baloner, 349 eura +4 Reserved, 55,99 eura

Svestrani baloneri imaju status modnog klasika i vraćaju se iz sezone u sezonu. Jednako su bitan dio jesenske garderobe kao dobre traperice, sako ili par mokasinki.

I dok smo navikli viđati duže modele balonera u raznim bojama, među kojima je vjerojatno najpopularnija bež opcija, već neko vrijeme mnoge dame prednost daju efektnim kratko rezanim balonerima.

Iako klasični baloner nikada neće izaći iz mode, kratki baloneri su šik dodatak ormaru, a prema najava modnh stručnjaka bit će jako popularni u nadolazećem periodu.

Oni modnim kombinacijama donose drugačiju, razigranu vibru, a posebno dobro izgledaju u kombinaciji s hlačama širokih nogavica. Svojom kombinacijom potvrdila je to i Adriana Ćaleta-Car.

Na svom proflu na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira na ulicama Lyona. Kratko rezani bež baloner nosi u kombinaciji s bijelim hlačama širokih nogavica. Izdanje je upotpunila torbom od rafije modne kuće Loewe i gumenim sandalama s platformom modne kuće Prada.

Sviđa li vam se kratki baloner?

glasova:

Za sve dame koje bi ove jeseni rado duži baloner zamijenile kraćom verzijom, u galeriji na početku teksta izdvojili smo dio modela iz trenutne ponude trgovina.

Uz divnu cvjetnu haljinu Adriana Ćaleta-Car nosi sandale koje će vas vratiti u djetinjstvo Adriana Ćaleta-Car Cvjetna haljina modnog brenda Alemais Gumene sandale modne kuće Prada +0 Adriana Ćaleta-Car u cvjetnoj haljiini i sandalama modne kuće Prada

Savršena ljetna haljina Adriane Ćalete-Car koju bi mnoge žene rado imale u ormaru Adriana Ćaleta-Car Haljina Daliana ukrašena efektnim printom Haljina Daliana ukrašena efektnim printom +2 Haljina Daliana ukrašena efektnim printom

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju