Bijele traperice jedan su od onih odjevnih komada koje mnoge dame, modni tradicionalisti, pospremaju na dno ormara tijekom jesenskih i zimskih mjeseci.

Galerija Adriana Ćaleta-Car Gumene sandale modne kuće Prada Zara, 25,95 eura +4 Mango, 39,99 eura

Nekada se nošenje bijelih traperica u bilo koje doba godine osim ljeta smatralo čak i modnim promašajem, ali, srećom, vremena su se promijenila i sve više žena odbacuje modno pravilo prema kojem je bijela rezervirana isključivo za najtopliji dio godine te sjajnim modnim kombinacijama potvrđuju da su bijele traperice komad stvoren za svih 12 mjeseci u godini.

Bijele traperice nosim...

glasova:

Bijele traperice na dno ormara nije pospremila ni Adriana Ćaleta-Car. Ona je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira sa sinovima i suprugom na kojoj nosi bijele traperice širokih nogavica s poderanim detaljem.

Gornji dio kombinacije čini dres suprugovog kluba, dok se, kada je u pitanju obuća, Adriana odlučila za Pradine gumene sandale s platfromom u bež boji. Chunky sandale na gornjem dijelu imaju metalni logo brenda, a gumeni potplat visok je pet i pol centimetara.

Gumene sandale modne kuće Prada Gumene sandale modne kuće Prada (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ako i sami ne spadate među modne tradicionaliste koji bijeli jeans ne nose u hladnijem dijelu godine, u galeriji na početku teksta izdvojili smo nekoliko modela bijeli traperica koje možete nositi ovu jesen i zimu.

Adriana Ćaleta-Car: Predobre čizme uz koje svaka jesenska kombinacija izgleda tako šik Adriana Ćaleta-Car +0 Čizme modne kuće Miu Miu

"Fenomenalnooo": Izdanje Adriane Ćalete-Car u kojem je nemoguće ostati neprimijećen +0 Adriana Ćaleta-Car

Ako volite nositi bijele kombinacije tijekom cijele godine, poslušajte i savjete stilista Marka Grubnića o bijelim odjevnim komadima koje je podijelio u videoserijalu Dreskod.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju