Adriana Ćaleta-Car uživa u morskim radostima, a trenutno boravi u jednom ljetovalištu u Turskoj. Ljepotica je na svom Instagramu objavila fotografiju s pješčane plaže na kojoj se vidi i njezin dvodijelni kupaći kostim.

Galerija Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car nosi bikini brenda LOS OJOS x Melodi Bikini brenda LOS OJOS x Melodi dolazi u tri kombinacije boja +0 Bikini brenda LOS OJOS x Melodi dolazi u tri kombinacije boja

Za ljetovanje u Turskoj Adriana Ćaleta-Car odabrala je bikini sitne rebraste strukture brenda LOS OJOS x Melodi. Gornji dio dizajniran je u stilu topa s debljim naramenicama i tri crna gumba, dok su gaćice visoke i imaju jedan gumb. Upravo su visoko rezane gaćice najbolji odabir ako želimo izdužiti noge i čitavu figuru.

Adriana nosi model bijele boje s crnim rubovima i crnim gumbima, koji je naglasio njezin preplanuli ten. Isti bikini dostupan je u još dvije kombinacije boja, crnoj s bijelim rubovima i bijelim gumbima te ružičastoj boji s bijelim rubovima i bijelim gumbima.

Izdanje za plažu u dvodijelnom kupaćem kostimu Adriana Ćaleta-Car podigla je sa zlatnim lančićima i narukvicama te velikim sunčanim naočalama četvrtastih okvira.

Adriana Ćaleta-Car nosi bikini brenda LOS OJOS x Melodi Adriana Ćaleta-Car nosi bikini brenda LOS OJOS x Melodi (Foto: www.trendyol.com)

"Tijelo je vrh": Ana Gruica Uglešić u dvostrukom bikiniju koji ne trpi mane Ana Gruica Uglešić u dvostrukom bikiniju iz Zare Ana Gruica Uglešić u dvostrukom bikiniju iz Zare Ana Gruica Uglešić nosi dvostruki bikini iz trgovine Zara - 1 +2 Ana Gruica Uglešić nosi dvostruki bikini iz trgovine Zara - 2

Adriana Ćaleta-Car u kombinezonu stvorenom za dugo toplo ljeto Adriana Ćaleta-Car Šareni kombinezon modne kuće Missoni Šareni kombinezon modne kuće Missoni +1 Šareni kombinezon modne kuće Missoni

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju