Ana Gruica Uglešić pozvala je na humanitarnu akciju na svom Instagram profilu i to uz fotografiju koja će zagarantirano privući svačiju pažnju i tako pridonijeti da što više ljudi primijeti akciju i pridonese koliko može.

Galerija Ana Gruica Uglešić u dvostrukom bikiniju iz Zare Ana Gruica Uglešić u dvostrukom bikiniju iz Zare Ana Gruica Uglešić nosi dvostruki bikini iz trgovine Zara - 1 +2 Zara, 19,95 eura

Dala sam dušu, pa mogu i tijelo ovoj humanitarnoj akciji. Desetak obitelji je u pitanju kojima život doslovno ovisi o našim uplatama! Dragi moji ljudi, jedna kava manje sve mijenja. Neće uplatiti netko drugi umjesto Vas, nego Vi!

HR0923900011198000634

Udruga chef kuha doma

Opis plaćanja HUMANITARNA AKCIJA

Akcija ide za:

  1. Kupnja kuće za obitelj sa šestero djece bez roditelja.
  2. Kupnja kuće teško bolesnoj majci s malodobnim djetetom koja je pobjegla od muža zlostavljača.
  3. Dječak Noa od 3,5 godine koji je obolio od meningitisa i hitno treba operaciju jer je dvaput obolio od iste bolesti, a posljedice su sljepoća, poremećaji spavanja, hidrocefalus…
  4. Čišćenje računa nekoliko obitelji koje su ostale u dugovima nakon što su ih očevi zlostavljači dugih niz godina zlostavljali, a potom ostavili u dugovima i kreditima.
  5. Rješavanje financijskog pitanja azila kod Ugulina.
  6. Uređenje tri doma obitelji majki s djecom koje su ostale same jer su bježale od zlostavljanja i to sve tri obitelji s bolesnom djecom. Domovi su u katastrofalnom stanju i trebaju hitnu adaptaciju.
  7. Kupnja kombija za oca s osmero djece koji je ostao bez posla jer skrbi o bolesnoj supruzi. Neka od djece također imaju zdravstvene probleme i nemaju prijevozno sredstvo.

Od petka smo došli na nekih tristotinjak tisuća od potrebnih 500.000. Možemo li mi to? Možemo.

Jednom davno, 2015., 'prodala' sam kosu i obrijala se na ćelavo, i to trudna, za aparat za kontrolu sluha kninskog rodilišta - i upalilo je! Tko zna, možda upali i ovaj put, napisala je Ana Gruica Uglešić u postu na Instagramu u kojem je objavila i podatke za uplatu.

Uz poziv na humanitarnu akciju Ana je objavila svoju fotografiju u bikiniju, i to dvostrukom bikiniju koji izgleda kao da je odjenula dva bikinija. No zapravo je riječ o jednom komadu, a takvi modeli su trend ovoga ljeta. Splitska glumica nosi model iz trgovine Zara u ljubičasto-narančastoj kombinaciji boja, s nepostavljenim trokutastim košaricama i uskim gaćicama.

Trenerica fitnessa u dvostrukom bikiniju pokazala je savršeno istesano tijelo, a stajling za plažu upotpunila je s nekoliko lančića, naušnicama i futurističkim modelom sunčanih naočala okruglih okvira.

Tijelo je vrh, primjer svima nama.

E bogami sad si kao Bugatti, ovaj novi od Rimca, komentirali su pratitelji Ane Gruice Uglešić na Instagramu.

Ana Gruica Uglešić nosi dvostruki bikini iz trgovine Zara - 1 Ana Gruica Uglešić nosi dvostruki bikini iz trgovine Zara (Foto: www.zara.com)

Biste li ih nosili? Bikini gaćice koje ćemo ovoga ljeta viđati i na hrvatskoj obali Dvostruke bikini gaćice u ponudi Zare Zara dvostruki bikini u dvije boje Zarini dvostruki bikini u dvije boje +5 Zara dvostruke bikini gaćice, 17,95 eura

Traženi modeli: 10 kupaćih kostima s gaćicama visoka struka Sinsay, 12,99 EUR Mohito, gornji dio 14,99 EUR, donji dio 12,99 EUR C&A, gornji dio 15,99 EUR, donji dio 12,99 EUR +7 Reserved, gornji dio 13,99 EUR, donji dio 12,99 EUR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju