Ako ste korisnica Instagrama i zaljubljenica u modu, velika je vjerojatnost da ste barem jednom naletjeli na neku damu odjevenu u haljinu brenda Rat&Boa.

Galerija Adriana Ćaleta-Car Haljina Daliana ukrašena efektnim printom Haljina Daliana ukrašena efektnim printom +2 Haljina Daliana ukrašena efektnim printom

Marka je postala poznata zbog svojh efektnih haljina koje su dizajnirane na način da traju više od jedne sezone. Modni znalci opisuju ih kao haljine koje su privlačne zato što žene u njima bez previše truda uvijek izgledaju fantastično.

Brend su osnovale Valentina Muntoni i Stephanie Cara Bennett, prijateljice čije su se vizije ujedinile kako bi stvorile kolekciju savršenih ljetnih haljina, a mnoge dame koje vole njihove kreacije reći će vam da su u toj namjeri i uspjele.

Među obožavateljicama brenda Rat&Boa su su primjenice Emily Ratajkowski i Jasmine Tookes, ali i Adriana Ćaleta Car.

Lijepa pravnica na Instagramu je objavila fotografiju uslikanu u Lyonu na kojoj nosi model haljine imena "Daliana".

Na stranicama brenda navodi se da su svoju ljubav prema 70-ima pretočili u ovu dramatičnu maksi haljinu. Navode da je svestrana haljina stvorena za stalno nošenje.

Haljina Daliana ukrašena efektnim printom Haljina Daliana ukrašena efektnim printom (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Krase ju XXL rukavi kao i visoki izrez na nozi, a napravljena je od lagane viskoze te ukrašena predivnim botaničkim printom.

Adriana je uz haljinu nosila natikače "Oran" modne kuće Hermes i crnu prošivenu torbicu modne kuće Chanel.

Uz divnu cvjetnu haljinu Adriana Ćaleta-Car nosi sandale koje će vas vratiti u djetinjstvo Adriana Ćaleta-Car Cvjetna haljina modnog brenda Alemais Gumene sandale modne kuće Prada +0 Adriana Ćaleta-Car u cvjetnoj haljiini i sandalama modne kuće Prada

Adriana Ćaleta-Car: Bikini s tako efektnim dodatkom za predivnu trudnicu Adriana Ćaleta-Car u bikiniju brenda Magda Butrym Adriana Ćaleta-Car u bikiniju brenda Magda Butrym Adriana Ćaleta-Car u badiću brenda Magda Butrym +4 Kupaći kostim Magde Butrym


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju