Traperice imaju kultni status u ženskoj garderobi, a modela je toliko da iz sezone u sezonu neki novi krojevi i boje preuzimaju dominaciju.

Osim što su omiljene, traperice mogu biti i najefektniji dio modne kombinacije, zvijezda izdanja koja u sjenu baca sve druge komade.

Dokaz za to je i kombinacija Adriane Ćalete-Car koja je za šetnju Ženevom odjenula plave traperice zvonolikih nogavica koje su posebnima učinila sitna bijela srca kojima su prekrivene.

Lijepa pravnica uz traperice je nosila crnu majicu i kratko rezani crni sako. Kada je u pitanju buća, odlučila se za zelene mokasinke modne kuće Loro Piana koja je poznata po profinjenom dizajnu. Njihove bezvremenske mokasinke napravljene su od brušene kože i ukrašene metalnim privjescima s ugraviranim logotipom. Imaju i gumene potplate.

Mokasinke modne kuće Loro Piana Mokasinke modne kuće Loro Piana (Foto: Internetska stranica proizvođača)

I na kraju, Adriana je kombinaciju upotpunila torbom od trapera modne kuće Chanel. Torba s metalnom ručkom ima našivene džepove na prednjem dijelu i prošiveni preklop.

Adriana Ćaleta-Car nosi torbu koja uljepšava svako zimsko izdanje Adriana Ćaleta-Car Čizme brenda Miu Miu Prsluk modne kuće Loewe +1 Torbica modne kuće Miu Miu

Adriana Ćaleta-Car: Efektne traperice koje bi mnoge žene rado imale u ormaru Traperice modne kuće Loewe Traperice modne kuće Loewe Pletivo modne kuće Loewe +2 Pletivo modne kuće Loewe

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju