Dvostruko slovo C, logo modne kuće Chanel, obične plave traperice pretvara u jedan od najpoželjnijih dizajnerskih modnih komada.

Traperice koje svakako imaju kultni status u ženskoj garderobi, u Chanelovoj verziji postaju predmet koji svi žele imati u ormaru, a odoljela im nije ni Izabel Kovačić.

Lijepa poduzetnica i supruga nogometaša Matea Kovačića na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u plavim trapericama širokih nogavica koje su prekrivene već spomenutim logom modne kuće.

Traperice modne kuće Chanel Traperice modne kuće Chanel (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Uz traperice nosi bijelu košulju svog brenda Lunilou. Model Isola, kako se navodi na stranici brenda, bezvremenski je dio garderobe koji redefinira jednostavan stil i udobnost. Košulja je izrađena od organskog pamučnog muslina, opuštenog je kroja, ima duge rukave i dizajnirana je da podigne svakodnevna izdanja.

Ova sofisticirana košulja savršeno se uklopila u izdanje koje i inače ima vojsku obožavateljica. Naime, traperice u paru s bijelom košuljom su šik kombinacija koja savršeno funkcionira u raznim prigodama, a peticom će je uvijek ocijeniti i Francuskinje, najbolje odjevene žene na svijetu, kojima je ovaj spoj među omiljenima.

Nepogrešiva kombinacija svidjela se i pratiteljima lijepe Izabel koji nisu krili oduševljenje ovim izdanjem, a više njih posebno je istaknulo traperice koje su definitivno stvorene za privlačenje pozornosti.

Izabel Kovačić u kombinaciji toliko udobnoj da bismo je nosili od 0 do 24 Izabel Kovačić na crvenom tepihu u Veneciji Izabel Kovačić u haljini brenda Lunilou Izabel Kovačić na otvaranju pop-up trgovine Lunilou - 3 +2 Suknja Siena brenda Lunilou

Tako elegantne: Pet kombinacija s trapericama u kojima želimo provesti jesen Traperice i tvid uvijek izgledaju elegantno Tvid i traper su savršen par Baloner je neizostavan dio jesenskih kombinacija +7 Kombinacija traperica s balonerom

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju