Slavna manekenka otkrila je svoju voštanu figuru namijenjenu za muzej Madame Tussauds u New Yorku. Znatiželjnici nisu znali bi li radije gledali u nju ili njezinu lutku koja je bila odjevena u donje rublje Victorije Secret


Iako su se temperature u New Yorku spustile ispod 10 Celzijevih stupnjeva, to nije spriječilo Adrianu Limu da prošeće trgom Herald u kratkih hlačama. Victorijina anđelica došla je na otkrivanje vlastite voštane figure za muzej Madame Tussauds, za što je cvjetni kombinezon kratkih nogavica.

Mini modnu kombinaciju lijepa je Braqzilka sparila s modelom čizama visokih sara od velura koji je osobito popularan u hladnijim mjesecima jer štiti noge od ledenih temperatura.

>> Kraljice jeseni: Hit čizme od 299 do 2.720 kuna koje svi žele

Voštana figura, pak, bila je odjevena u oskudni crveni komplet donjeg rublja s potpisom Victorije Secret zbog čega posjetitelji i prolaznici u New Yorku nisu znali gdje bi usmjerili poglede.

Adriana Lima je najdugovječnija manekenka ovog brenda donjeg rublja, a u jednom od intervjua majka dvoje djece priznala je kako bi se s vremenom voljela okušati i na filmu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju