Brazilska manekenka Adriana Lima bila je glavna zvijezda spektakularne revije brenda Victoria's Secret

Galerija Adriana Lima - 4 Adriana Lima - 3 Adriana Lima - 5 +2 Adriana Lima - 6 Adriana Lima opet je pomela znatno mlađu konkurenciju na tradicionalnoj reviji brenda Victoria's Secret koja se ove godine održala u Šangaju.

Lijepoj 36-godišnjoj brazilskoj manekenki ovo je bila jubilarna 18. revija za popularni brend, a veteranka među "anđelicama" najavila je kako namjerava odraditi barem još dvije.

Drago mi je da sam ovdje i osjećam se vrlo emotivno. Čast mi je biti dio revije nakon toliko godina. Željela bih dogurati do 20 revija. Još dvije godine. Možda i više, nikad se ne zna. Vježbam, zdrava sam, pa recimo da ću sigurno odraditi i 20. reviju, kazala je.
Adriana Lima - 1 Adriana na 18. reviji za Victoria's Secret Foto: Getty Images
Nakon revije održala se i velika zabava za sve sudionike i goste za koju se Adriana presvukla u vrlo senzualnu haljinu modne kuće Mugler.

Haljina s prorezom koji seže iznad bokova te izrezima na leđima i trbuhu nekim bi ženama bila prevelik zalogaj, ali ne i brazilskoj manekenki koja iza sebe ima godine iskustva nošenja provokativnijih modela odjeće.

Iako je haljina u startu imala potencijal za uzrokovanje malih modnih nezgoda, ona je spretno pozirala u njoj bez ikakva problema i zasjenila svoje kolegice.
Adriana Lima - 2 Adriana Lima - 2 (Foto: Getty Images)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju