Brazilska manekenka Adriana Lima bila je jedna od slavnih gošći na gala večeri princa Alberta od Monaka.

Galerija Adriana Lima Adriana na gala večeri u organizaciji princa Alberta od Monaka Ralph & Russo, jesen/zima 2019. godine +1 Ralph & Russo, jesen/zima 2019. godine

Na večeri humanitarnog karaktera brojne zvijezde skupljale su financijska sredstva za prinčevu zakladu koja će biti proslijeđena raznim inicijativama posvećenim očuvanju oceana.

Predivna 38-godišnjakinja svojom pojavom zasjenila je ostale slavne dame na tom događanju. Adriana je za tu prigodu odjenula haljinu modnog brenda Ralph & Russo iz kolekcije za jesen/zimu 2019. godine.

Adriana na gala večeri u organizaciji princa Alberta od Monaka Adriana na gala večeri u organizaciji princa Alberta od Monaka (Foto: Getty Images)

Haljina bez forme s visokim ovratnikom, otvorenim ramenima i nabranim rukavima mnoge je u gornjem dijelu podsjetila na legendarnu ružičastu haljinu iz kultnog teen filma Pretty in Pink u kojoj Andie (Molly Ringwald) dolazi na svoju maturalnu večer.

Za razliku od filmske haljine, Adrianina je bila dugačka i imala je prorez koji se sa stražnje strane seli na bočni dio. Također je dodatno ukrašena dragim kamenjem, kristalima i metalik šljokicama.

Ralph & Russo, jesen/zima 2019. godine Ralph & Russo, jesen/zima 2019. godine (Foto: AFP)

POGLEDAJTE I NAJZANIMLJIVIJE HALJINE S OVOGODIŠNJE DODJELE NAGRADA EMMY:

10 haljina s crvenog tepiha ovogodišnjeg Emmyja o kojima se najviše priča Najodvažnije haljine s crvenog tepiha Emmyja 2019 - 4 Najodvažnije haljine s crvenog tepiha Emmyja 2019 - 2 Najodvažnije haljine s crvenog tepiha Emmyja 2019 - 10 +7 Najodvažnije haljine s crvenog tepiha Emmyja 2019 - 9

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju