Na crvenom tepihu uoči 71. dodjele nagrade Emmy slavne dame blistale su u dizajnerskim kreacijama koje su privlačile pažnju publike, ali i mnogobrojnih medija.

Galerija Najodvažnije haljine s crvenog tepiha Emmyja 2019 - 4 Najodvažnije haljine s crvenog tepiha Emmyja 2019 - 2 Najodvažnije haljine s crvenog tepiha Emmyja 2019 - 10 +7 Catherine Zeta-Jones u haljini Georgesa Hobeika

Ispred Microsoft Theatra u Los Angelesu poznate glumice, pjevačice i mankenke spremno su pozirale u haljinama najpoznatijih modnih kuća – od Louisa Vuittona preko Diora do Guccija.

Kim Kardashian Top ili flop? Haljina kojom Kim Kardashian uvijek izazove nevjericu

Nosilo se sve od dramatičnih večernjih kreacija sa cvjetnim uzorkom, preko eklektičnih kombinacija koje oponašaju likovna djela do klasičnih crnih haljina. Dakako, “gole” haljine i dalje su neizbježan izbor za svečana događanja poput ovog.

Najodvažnije haljine s crvenog tepiha Emmyja 2019 - 8 Carice van Houten u Rolandu van der Kempu (Foto: Getty Images)

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte 10 kreacija o kojima se najviše pričalo na ovogodišnjoj dodjeli televizijskih nagrada Emmy.

Pogledajte i haljinu staru 56 godina koja je također privlačila mnoge poglede na crvenom tepihu Emmyja.

Gwyneth Paltrow: Na crvenom tepihu u haljini staroj 56 godina Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow na 71. dodjeli Emmyja u haljini Valentina Garavanija iz 1963. godine Gwyneth je Jodie Comer uručila Emmy za najbolju glumicu u dramskoj seriji +2 Gwyneth i Valentino 2008. godine u Cannesu



Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju