U Los Angelesu održana je premijera filma "Once Upon a Time… In Hollywood".

Galerija Adriana Lima Adriana Lima na premijeri Lijepa Brazilka u haljini dizajnerice Magde Bautrym +2 Adriana Lima

Film redatelja Quentina Tarantina u kojem glavne uloge igraju Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie svjetsku premijeru imao je 21. svibnja na Filmskom festivalu u Cannesu, a 26. srpnja službeno kreće u kinodistribuciju.

Brad Pitt, Margot Robbie i Leonardo DiCaprio na losanđeleskoj premijeri Brad Pitt, Margot Robbie i Leonardo DiCaprio na losanđeleskoj premijeri filma "Once Upon A Time... In Hollywood" (Foto: Getty Images)

Uz redatelja i filmsku ekipu, na losanđelesku premijeru došlo je mnogo poznatih osoba iz svih sfera svijeta zabave, a nije ju propustila ni Adriana Lima.

Lijepa Brazilka u haljini dizajnerice Magde Bautrym Lijepa Brazilka u haljini dizajnerice Magde Bautrym (Foto: Getty Images)

Kada je u pitanju moda, predivna 38-godišnja Brazilka svojim stajlingom zasjenila je i najveće zvijezde. Nosila je efektnu crvenu haljinu poljske dizajnerice Magde Bautrym u kombinaciji sa štiklama Christiana Louboutina.

Crvena haljina u startu je magnet za poglede bez obzira na to gdje se u njoj pojavite, a kada je u pitanju šljokičasti model poput ovog s visokim prednjim prorezom, dolazak u centar pažnje je zagarantiran.

Adriana Lima na premijeri Adriana Lima na premijeri (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju