Adriana Lima podijelila je na svojem Instagram profilu fotografiju i moćni status koji nas je podsjetio na legendarni potez Carrie Bradshaw iz epizode „Seksa i grada“


Sjećate li se epizode iz šeste sezone "Seksa i grada" po imenu "Žensko pravo na cipele" kada se Carrie Bradshaw odluči udati sama za sebe, te otvoriti listu poklona za vjenčanje u trgovini Manola Blahnika?

Do ove odluke dođe nakon što izgubi par cipela istog brenda na dječjoj proslavi kod prijateljice koja joj odbije nadoknaditi ovu financijsku štetu, te uvidi da je diploma posljednji trenutak u životu single žene kada ju netko želi slaviti.

Supruge imaju godišnjice braka, majke imaju Majčin dan, a dame bez muža i djece samo popis trgovina u kojem trebaju kupiti darove za razne prigode svojim zauzetim prijateljicama sa sinovima i kćerima.

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Iako je Adriana Lima majka dvoje djece, brazilska ljepotica došla je na sličnu ideju. U svojem statusu na Instagramu otkrila je da nije u vezi, te da je udana za samu sebe. Uz vlastitu fotografiju s atraktivnim prstenom napisala je:

Pitate se što je s prstenom? On je simbol moje predanosti prema sebi i svojoj sreći. Udana sam za sebe. Dame volite se.


"Ovo je tako inspirativna poruka“, "Budi sretna i živi život prema svojim ciljevima, "I ja sam odlučila isto“, samo su neki od razdraganih komentara obožavatelja njezinog statusa na ovoj društvenoj mreži koji je prikupio više od 186.000 lajkova u samo jednom danu.

Prisjetite se jedne od najpoznatijih scena serije "Seks i grad", upravo iz spomenute epizode "Žensko pravo na cipele".

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju