Adriana Lima itekako se potrudila ostaviti dojam na premijeri filma "Elvis2 održanoj na Filmskom festivalu u Cannesu. Bivša Viktorijina anđelica koja čeka dijete s dečkom Andreom Lemmersom blistala je u haljini koja je razotkrila njezin trudnički trbuh i ženstvene obline.

Galerija Adriana Lima na premijeri filma Elvis na Filmskom festivalu u Cannesu - 1 Adriana Lima na premijeri filma Elvis na Filmskom festivalu u Cannesu - 3 Adriana Lima na premijeri filma Elvis na Filmskom festivalu u Cannesu - 2 +2 Adriana Lima s dečkom Andreom Lemmersom na Filmskom festivalu u Cannesu

Adriana Lima crvenim tepihom u Cannesu prošetala je u haljini orijentalnog stila bogate oker nijanse. U dizajnu haljine ističu se rukavi koji sežu do poda te veliki prorezi s trakama ukrašenima perlicama i kamenčićima na predjelu torza.

Adriana Lima na premijeri filma Elvis na Filmskom festivalu u Cannesu - 2 Adriana Lima u haljini libanonskog dizajnera Nicolasa Jebrana na Filmskom festivalu u Cannesu (Foto: Guliver image)

Lijepa manekenka tako je pokazala svoj trudnički trbuh, a nema sumnje da je riječ o jednom od najupečatljivijih izdanja ovogodišnjeg Filmskog festivala u Cannesu.

Adriana Lima privlačila je mnoge poglede u Cannesu Adriana Lima: Goli trudnički trbuh koji je zasjenio sve haljine na crvenom tepihu u Cannesu

Slika nije dostupna Adriana Lima: Mini haljina i wow sandale koje noge stavljaju u prvi plan

Adriana nosi kreaciju s potpisom libanonskog dizajnera Nicolasa Jebrana iz njegove couture kolekcije za jesen/zimu 2008. Na haljini se ističu i gola leđa te čipkasti detalji koji ovaj model čine još senzualnijim.

Adriana Lima na premijeri filma Elvis na Filmskom festivalu u Cannesu - 6 Adriana Lima s dečkom Andreom Lemmersom na Filmskom festivalu u Cannesu (Foto: Guliver image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju