Adriana Lima bila je jedna od slavnih uzvanica koje su prošetale crvenim tepihom uoči premijere filma „Top Gun: Maverick“ na 75. po redu filmskom festivalu u Cannesu.

Galerija Adriana Lima privlačila je mnoge poglede u Cannesu Adriana Lima u Balmainovoj kreaciji na crvenom tepihu u Cannesu s partnerom Andreom Lemmersom Adriana Lima u Cannesu +2 Adriana Lima željela je istaknuti svoj trudnički trbuh

Brazilska manekenka privlačila je poglede vrlo odvažnom kombinacijom koja je u prvi plan stavila njezin trudnički trbuh.

Adriana Lima nosila je dugu večernju haljinu u crnoj boji s potpisom francuske modne kuće Balmain koji je bila odrezana na predjelu trbuha te tako istaknula ovaj dio njezina tijela.

Adriana Lima u Balmainovoj kreaciji na crvenom tepihu u Cannesu Adriana Lima u Balmainovoj kreaciji na crvenom tepihu u Cannesu (Foto: Guliver)

Maksi model dugih rukava sparila je sa sandalama visokih potpetica, u kojima se kretala bez ikakvih problema. Ne samo da je trudnoća ne sprečava u nošenju obuće s vrtoglavim potpeticama, nego je i ne ometa u radu.

Slavna manekenka prošlog je mjeseca nosila reviju Alexandera Wanga te ponosno koračala po pisti u mini haljini i čizmama iznimno visokih sara, a nedavno se razgolitila i za snimanje naslovnice brazilskog magazina Elle.

Adriana Lima na reviji Alexandera Wanga u travnju 2022. godine Adriana Lima na reviji Alexandera Wanga u travnju 2022. godine (Foto: Profimedia)

Adriana Lima u veljači ove godine objavila je kako je trudna, te da s partnerom Andreom Lemmersom čeka njihovo prvo dijete. Sinčić bi trebao doći na svijet najesen. 

Rihanna Rihanna: Izdanje nakon kojeg trudnička moda više neće biti ista

Sa srpskim košarkašem Markom Jarićem već ima dvoje djece – 12. godišnju Valentinu i 9-godišnju Siennu.

Adriana Lima željela je istaknuti svoj trudnički trbuh Adriana Lima željela je istaknuti svoj trudnički trbuh (Foto: Guliver)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju