Adriana Lima napustila je Australiju nakon što je završila svoje dužnosti FIFA Fan ambasadorice na Svjetskom prvenstvu u nogometu za žene. Brazilska manekenka fotografirana je po odlasku u zračnoj luci u Sydneyju sa svojim dečkom Andreom Lemmersom.

Galerija Adriana Lima u ležernom izdanju u zračnoj luci u Sydneyju - 4 Adriana Lima u ležernom izdanju u zračnoj luci u Sydneyju - 3 Adriana Lima nosi crno-bijele tenisice brenda Nike +2 Adriana Lima u ležernom izdanju u zračnoj luci u Sydneyju

Za let avionom obično biramo udobne i praktične odjevne kombinacije, a posebna pažnja daje se odabiru obuće, naročito ako je let duži. Tenisice tu svakako prednjače pa ih je za povratak kući iz Australije odabrala i slavna manekenka Adriana Lima.

Nosila je tenisice Nike Air Jordan, klasičan, svevremenski model u crno-bijeloj kombinaciji s prepoznatljivim znakom tog kultnog brenda sportske obuće i odjeće. Uz tenisice nosila je bijele sportske čarape koje su izvirivala ispod crnih hlača širih, zvonolikih nogavica dužine do iznad gležnja.

Gore je odjenula crnu majicu u stilu sweatshirta sa svjetlucavim printom, a ispod nje imala je običnu crnu majicu kratkih rukava. Stajling za putovanje avionom Adriana Lima upotpunila je sportskom bež jaknom s kapuljačom koju je nosila u ruci te crnim ruksakom s bijelim detaljima brenda Adidas.

Adriana Lima u ležernom izdanju u zračnoj luci u Sydneyju - 5 Adriana Lima u ležernom izdanju u zračnoj luci u Sydneyju (Foto: Profimedia)

Sharon Stone: Izdanje u glamuroznim tenisicama za odlazak u grad s 18-godišnjim sinom Sharon Stone u trenirci i tenisicama - 7 Sharon Stone u trenirci i tenisicama - 4 Sharon Stone u trenirci i tenisicama - 6 +5 Sharon Stone u trenirci i tenisicama - 5

Dama iz Zagreba u tenisicama koje privlače poglede na svakom koraku Model Nexus Bowe brenda Casadei Model Bowe brenda Casadei Model Nexus brenda Casadei +4 Tenisice Nexus Bowe brenda Casadei na zagrebaačkoj špici

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju