Brazilska manekenka ljubiteljica je američkog nogometa. S Viktorijinim anđelicama snimila je spot za Super Bowl, a našla se i u ulozi domaćice jednog sponzorskog partija uoči finala u kojem su snage odmjerili nogometni timovi Seatlle Seahawks i New England Patriots. Naglasak je ovaj put stavila na svoje izduljene noge


U svijetu modelinga došla je do vrha zahvaljujući prodornom pogledu, putenim usnama i vretenastim nogama. Ne čudi stoga što lijepa Brazilka često nosi vrtoglave potpetice i u prvi plan stavlja izduljene noge.

To je bio slučaj i na nedavno održanom 12. po redu partyju Leather and Laces u američkom gradu Phoenixu, gdje se Adriana Lima našla se u ulozi domaćice.

Umjesto glamurozne toalete do poda, Viktorijina anđelica odlučila se za casual modnu kombinaciju sastavljenu od crne haljine širokog kroja i do sredine bedara, koju je kombinirala uz kožnatu jaknu u baby plavoj boji, i koja je isticala njen pogled.

Dakako, cijelu je kombinaciju 'podigla' visokim potpeticama koje su dodatno izduljile njene manekenske noge, ali i samopouzdanim poziranjem na crvenom tepihu.

U našoj fotogaleriji pogledajte zašto je Adriana Lima jedna od najpopularnijih Viktorijinih anđelica svih vremena.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju