Posljednjih nekoliko godina Advent u Bote jedno je od mjesta kojima se gosti rado vraćaju. Ovu godinu Zvonimirova 124 mjesto je u kojem usred gradske vreve možete uživati u mirnoj oazi u kojoj vas očekuje pravi hedonizam. Duhu Božića i važnosti zajedništva u velikoj obitelji Šare oduvijek se pridaje posebna pažnja, a želja je to prenijeti i gostima restorana.

Galerija Advent u Bote jedna je od najljepših zagrebačkih adresa adventa - 11 Advent u Bote jedna je od najljepših zagrebačkih adresa adventa - 10 Advent u Bote jedna je od najljepših zagrebačkih adresa adventa - 12 +8 Advent u Bote jedna je od najljepših zagrebačkih adresa adventa

Tema ovogodišnjeg Adventa u Bote je čarobna šuma koja svakom pruža priliku da se izgubi u božićnoj bajci prepunoj nevjerojatnih okusa i mirisa.

Na samom ulazu goste čekaju velike zvijezde koje su uistinu pale u našu čarobnu šumu kako bi ljudima osvijetlile i uljepšale ovo posebno doba godine. Bota je sada mjesto u kojem nestaje stvarnost i počinje hedonizam, otkriva dizajnerica interijera Nina – Pixy With Love.

Advent u Bote jedna je od najljepših zagrebačkih adresa adventa - 8 Njihalica za dvoje prekrivena baršunom idealna je kulisa za božićnu fotografiju (Foto: Filip Popović)

Restoran Bota Šare za vrijeme adventa svakog će četvrtka i petka uz živu glazbu gostima predstaviti svoje najbolje specijalitete.

Čitav tim restorana Bota zasukao je rukave da bi svoj okoliš, interijer i gastroponudu pretvorili u pravu gastrobajku, ističe Antonela Šare.

Ove godine na jednoj od najdražih zagrebačkih gastroadresa u Čarobnoj šumi goste čekaju brojna iznenađenja. Živa vatra, velike zvijezde i njihalica za dvoje prekrivena baršunom idealna su kulisa za božićnu fotografiju koja će još dugo ostati kao draga uspomena.

Advent u Bote jedna je od najljepših zagrebačkih adresa adventa - 4 Advent u Bote mami i bogatom gastronomskom ponudom (Foto: Filip Popović)

Iz uvijek bogate Botine riblje vitirine odabrani su najbolji komadi svježe jadranske ribe za tri jela dostojna blagdanskog stola. To su carpaccio od orade iz Malog Stona s divljom narančom, brudet od brancina i cipola te jadranske lignje na dubrovački s toplim krumpirom i rikulom.

Dva tramvaja u Osijeku kojih nema svijet: Jedan će razveseliti ljubitelje Harryja Pottera, a drugi - ma sve! Božićni tramvaj u Osijeku - 4 Božićni tramvaj u Osijeku - 11 Božićni tramvaj u Osijeku - 10 +8 Božićni tramvaj u Osijeku - 9

Advent u Bote ovog Božića mjesto je okupljanja, slavlja i stvaranja najljepših uspomena u krugu obitelji, prijatelja, poslovnih partnera i svih dragih ljudi koje ćemo tek upoznati na ovoj adresi.

Advent u Bote jedna je od najljepših zagrebačkih adresa adventa - 2 Zvonimirova 124 mjesto je u kojem usred gradske vreve možete uživati u mirnoj oazi (Foto: Filip Popović)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju