Ako ove godine ukućane želite iznenaditi sa slatkim adventskim vijencem, a kad kažemo slatkim to stvarno mislimo, onda imamo ideju koja bi vam se mogla svidjeti.

Galerija Adventski vijenac s keksima Adventski vijenac s keksima - 5 Adventski vijenac s keksima +1 Adventski vijenac s keksima - 1

Za izradu će vam trebati kalupi u obliku brojeva koje još uvijek stignete nabaviti, staklene posude, četiri svijeće, dodatni ukrasi po želji i vama omiljeni recept za keksiće.

Izrada vijenca izgleda ovako:

  • Ispecite keksiće u obliku brojeva 1, 2, 3 i 4.
  • Staklenke, njih četiri, napunite keksićima. U svaku staklenku ubacite po jedan broj
  • Na poklopac staklenki zalijepite svijeće/stavite ih na vrh keksića.
  • Dodatno ukrasite po želji.

Da biste izradili ovaj vijenac trebate ispeći keksiće u obliku brojeva Da biste izradili ovaj vijenac trebate ispeći keksiće u obliku brojeva (Foto: Living4media)

Za svoj vijenac s keksićima možete odabrati svijeće različitih oblika, a kako bi on trebao izgledati kada je gotov pogledajte u galeriji na početku teksta.

Adventski vijenac s keksima Adventski vijenac s keksima (Foto: Living4media)

Jedan veliki plus ovog vijenca je taj da pečenje kesića moože biti aktivnost za cijelu obitelj, a s viškom keksića se možete zasladiti.

Za vjenčićima koje izrađuje medicinska sestra iz Splita svake je godine sve veća navala Medicinska sestra Maja Milun iz Splita izrađuje prelijepe adventske vjenčiće - 16 Medicinska sestra Maja Milun iz Splita izrađuje prelijepe adventske vjenčiće - 3 Medicinska sestra Maja Milun iz Splita izrađuje prelijepe adventske vjenčiće - 1 +17 Medicinska sestra Maja Milun iz Splita izrađuje prelijepe adventske vjenčiće - 5

10 fotografija koje dokazuju da je ledeno plava boja savršen odabir za božićno uređenje doma Božić u ledeno plavoj boji - 10 Božić u ledeno plavoj boji - 4 Božić u ledeno plavoj boji - 5 +7 Božić u ledeno plavoj boji - 9

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju