U lipnju 2002. godine, samo 9 mjeseci nakon vjenčanja, Jennifer Lopez objavila je da se razvodi od svog drugog supruga Crisa Judda. Latino diva i plesač oženili su se ispred 170 uzvanika na romantičnoj ceremoniji održanoj u jednoj privatnoj kalifornijskoj rezidenciji.

Kao razlog za razvod Jennifer je u zahtjevu tradicionalno navela nepomirljive razlike, ali povod krahu braka zapravo je bio Ben Affleck.

Naime, nekoliko mjeseci nakon vjenčanja s Crisom, Jennifer je počela raditi na filmu "Gigli" u kojem je glumila s Affleckom. Jennifer i Ben (previše) su se zbližili na snimanju pa je slavna ljepotica u svibnju 2002. godine rekla svom suprugu da je njihov brak gotov i da će tražiti razvod.

Unatoč tome, isti mjesec gostovala je kod Opre Winfrey i izjavila kako je jako sretna u braku s Crisom.

To je ipak bio samo pokušaj zataškavanja istine koja je izašla na vidjelo kada je Jennifer tražila razvod. Nedugo nakon toga prestala je skrivati vezu s Affleckom za kojeg se ubrzo i zaručila, a razvod s Crisom finaliziran je 2003. godine.

I dok je afera Jennifer Lopez zapravo ostala svojevrsna javna tajna, afera Meg Ryan i Russella Crowea punila je medijske stupce mjesecima.

Iskre između američke glumice i australskog glumca počele su frcati početkom 2000. godine na setu akcijskog trilera "Proof of Life". U to vrijeme Meg je bila u braku s glumcem Dennisom Quaidom.

U lipnju 2000. objavljeno je da se Meg i Denis razvode, a krajem godine glumica je prekinula i vezu s Russellom. Iako su mediji pisali kako je Russell razorio njezin brak, ona je kasnije stala u njegovu obranu.

Nepravedno je doživio velik udarac. Russell nije uzrokovao raspad mog braka. On je došao na sam kraj braka, ali nije bio kriv za ništa. Na kraju sam i ja njega povrijedila. Nisam mogla biti u novoj vezi jer nije bilo pravo vrijeme za to i zato sam otišla iz nje, priznala je Meg.

U galeriji pogledajte koje su još slavne žene prevarile svoje partnere.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju