Obožavateljice serije "I tek tako" sa zanimanje prate svaku objavu sa snimanja druge sezone serije, a posljednja objava koju je Sarah Jessica Parker objavila na svom Instagramu raspametila je sve obožavateljice nastavka kultne serije "Seks i grad".

Glumica je objavila seriju fotografija na kojima se Carrie drži za ruku s - Aidanom. 

Šuškanja da bi se glumac John Corbett mogao pojaviti u seriji pojavila su se već na ljeto prošle godine. Nakon što je Carrie u prvoj sezoni serije "I tek tako" zauvijek izgubila Facu, obožavatelji su pretpostavili kako je povratak Aidana logičan nastavak priče. Njihove pretpostavke sada su se pokazale točnima.

Shh, nemojte nikome reći, napisala je Sarah Jessica Parker ispod objave na kojoj se ona i glumac drže za ruku na setu serije.

Objava je prikupila više od 1,2 milijuna lajkova i više od 57 tisuća komentara što je najbolji dokaz da mnogi s nestrpljenjem čekaju drugu sezonu serije.

A čak i ako samo površno poznajete radnju serije "Seks i grad", sigurno znate tko je Aidan Shaw, bivši zaručnik Carrie Bradshaw.

Carrie Bradshaw: Divne zelene štikle u tako dobroj kombinaciji s torbom boje fuksije Nova modna kombinacija Carrie Bradshaw u seriji ''I tek tako'' - 5 Nova modna kombinacija Carrie Bradshaw u seriji ''I tek tako'' - 6 Nova modna kombinacija Carrie Bradshaw u seriji ''I tek tako'' - 2 +4 Nova modna kombinacija Carrie Bradshaw u seriji ''I tek tako'' - 3

Dizajner namještaja Aidan prvi put se pojavio u trećoj sezoni serije "Seks i grad". Bio je potpuna suprotnost "Faci", a mnoge obožavateljice serije držale su fige da Carrie ostane s njim. Tko zna, možda druga sezona serije "I tek tako" ostvari njihove snove.

HBO Max još uvijek nije objavio datum izlaska druge sezone, ali produkcija je trenutno u tijeku, s nadom da će se serija početi emitirati na ljeto 2023. godine.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju