Outfiti koje smo dosad naviknuli gledati uz visoke potpetice danas izgledaju puno opuštenije i stiliziranije uz tenisice. Svakodnevno viđamo kreativne kombinacije naizgled sportskih tenisica s lepršavim haljinama, hlačama na crtu ili sakoima. Taj veliki trend upotpunio je i Nike, koji je dizajnirao prve sto posto lifestyle tenisice.

 

  Galerija Air Maxice su prve izbrisale granicu između sportske i urbane kulture rendi i moderan, novi model Air Max 270 možete nositi uz sve što se nalazi u vašem ormaru Ovo je najviši Air Maxov model, s čak 3,2 centimetra +4 Nike Air Max 270

Upravo je Nike brend koji je sa svojim modelom Air Max izbrisao granicu između sportske i urbane kulture. Te su tenisce omiljene među slavnim damama, a posebnost duguju jedinstvenom dizajnu i prepoznatljivim ''jastučićima''. Kultne Air Maxice nose Rita Ora, Bella Hadid, Tinashe, a u njima je viđen i Barack Obama.

Sa svakim novim dizajnom Nike je Air Maxicama dodao element modernog i drugačijeg. To nije izostalo ni kod prvih sto posto lifestyle tenisica, najnovijeg modela Air Max 270.

Nike Air Max 270 Nike Air Max 270 Foto: PR

Trendi i moderan, novi model Air Max 270 možete nositi uz sve što se nalazi u vašem ormaru. Pravila stiliziranja nema, kao ni broja mogućih kreativnih kombinacija.

Jedinstven dizajn i šarene boje tog modela najviše će doći do izražaja u jednostavnim, urbanim kombinacijama. No ako ih kombinirate uz košulje, palazzo hlače, sakoe i haljine raznih krojeva izgledat ćete veoma šik. Lepršave haljine i novi model Air Max 270 idealna su kombinacija za dnevne izlaske, dok ih u noćnim varijantama možete prošetati uz haljine koje prate liniju tijela. Noseći ih, dobit ćete i na visini jer je to najviši Air Maxov model, s čak 3,2 centimetra.

Tenisice su estetski prilagođene svakodnevnim, urbanim kombinacijama Tenisice su estetski prilagođene svakodnevnim, urbanim kombinacijama Foto: PR

Ove tenisice idealno će se uklopiti i u jesenske kombinacije, posebno one u bijelo-zlatno-narančastoj varijanti.Već ih možemo zamisliti u kombinaciji s balonerima, sakoima i suknjama od tvida te hlačama na crtu.

Uz to što su ove tenisice estetski prilagođene svakodnevnim, urbanim kombinacijama, proizvođači ističu da su zbog većeg ''jastučića'' i iznimno udobne. Spoj je to kojem će rijetko koja ljubiteljica mode moći odoljeti, a to ih čini i idealnom obućom za poslovne prilike, duge šetnje ili putovanja.

Nike Air Max 270 model dolazi i u muškoj varijanti Nike Air Max 270 model dolazi i u muškoj varijanti Foto: PR

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju