Život profesionalnih sportaša nije lak. Često su odvojeni od svojih obitelji baš onda kada bi najviše željeli biti s njima.

Dok se obitelj srpskog tenisača Novaka Đokovića spremala za proslavu pravoslavnog Božića, on je izborio finale ATP turnira u Dohi.

Jelena Đoković na Instagramu je objavila preslatku fotografiju njihovog sina Stefana i opisala kako najveći Novakov navijač bodri svog tatu.

Stefan je danas imao poseban reket dok je gledao tatu – onaj kojim ne može slomiti stvari kada imitira tatin "forehand". Voljela bih da možeš vidjeti kako je tvoj mališan ponosan na tebe dok igraš i stalno viče "ajde tata". Tenis često ne dopušta provođenje blagdana u obiteljskom domu. Večeras je naš Badnja, posebna prilika za obiteljsko okupljanje. Srećom, imamo puno razumijevanja i potpore pa će tata biti s nama duhom i uz pomoć tehnologije, napisala je jučer Jelena.

Nema roditelja koji ne uživaju u činjenici da je njihovo dijete ponosno na njih pa tako i Novak sigurno cvate zbog spoznaje da je svom sinčiću uvijek pravi heroj, bez obzira na rezultate.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju