Pripremu za najiščekivaniju dodjela nagrada na svijetu stručnjaci opisuju kao veliko, luksuzno vjenčanje. Centralni dio ovog događanja svakako je crveni tepih na kojem paradiraju najpoznatija imena iz holivudskog svijeta i to u najskupljem izdanju


Dodjela nagrada Oscar može se pohvaliti najprestižnijim crvenim tepihom. Kako bi zablistale punim sjajem, poznate glumice i gošće su se pripremale mjesecima.

Velike pripreme ukljućuju fizičku aktivnost, ali i brojne beauty tretmane zbog kojih koža, lice i kosa ljepotica blista punim sjajem. Možda najvažniji detalj na crvenom tepihu je večernja haljina nadopunjena skupim nakitom i elegantnim štiklama.

Koliko doista košta oskarovski stajling?

Svjetski poznai stilisti, kozmetičari, frizeri i vizažisti otkrili su cijene pojedinih tretmana i beauty pomagala, a sve kako bi saznali okvirnu cijenu jednog takvog oskarovskog večernjeg izdanja.

Charlize Theron je 2013. godine na Oscaru nosila dijamantne narukvice vrijedne gotovo 28 milijuna kuna

Najskuplji dio oscar looka je nakit. Tako je primjerice Charlize Theron 2013. godine nosila dijamantne narukvice vrijedne gotovo 28 milijuna kuna.

Odmah iza njega su dizajnerske haljine, a najskuplja svih vremena bila je ona glumice Lupite Nyong'o s prošlogodišnjeg Oscara. Cijena haljine iznosi vrtoglavih 948.000 kuna.

Izdvojene su cijene prilagođene poznatim glumicama, takozvanim A-listericama, a iznos ukupnog stajlinga za dodjelu nagrada Oscar pomalo je šokantan.

Želite li pak doznati tko je u povijesti Oscara imao najvrijedniji večernji look i o kojim se točno ciframa radi, donosimo listu najskupljih haljina svih vremena.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju