Falkensteiner Club Funimation Borik i Falkensteiner Premium Camping Zadar.

Puno je razloga zašto volimo proljeće: hladna zima je konačno iza nas, a s proljetnim suncem i dužim danima, osjećamo potrebu provoditi što više vremena vani i napuniti baterije nakon zimskog mirovanja. Sunce, priroda, lijepa terasa i da smo okruženi obitelji ili prijateljima, sve je što nam treba da, baš kao i priroda, i mi ponovno procvjetamo. A kako najbolje napuniti baterije nego putovanjima? Ovog proljeća iskusite toplo sunce Dalmacije, njezin usporen tempo te miris mora i borova koji odiše srećom i zdravljem. Falkensteiner Premium Camping Zadar i Falkensteiner Club Funimation Borik ovog proljeća bit će savršena proljetna baza za otkrivanje pregršt zanimljivih destinacija, nove avanture i odmor.

PR PR (Foto: PR) Uskrsni produženi vikend bit će ispunjen sretnim dječjim smijehom, kvalitetnim obiteljskim druženjem i nezaboravnim Uskrsom u Dalmaciji! Bez obzira odabrali hotelski smještaj Falkensteiner Club Funimation Borik hotela ili udobne mobilne kućice i kamp parcele Falkensteiner Premium Camping Zadar, jedno je sigurno, bit će to nezaboravan obiteljski Uskrs u Dalmaciji! Ovdje vas čekaju razne zabavne aktivnosti, od uskrsnog doručaka s najvećim uskršnjim zekom u Hrvatskoj, visokim čak 3,75m, potraga za uskršnjim jajima, uskršnja obiteljska olimpijada, živahan mini disko i još mnogo više. Iznimna pogodnost je i besplatan boravak za djecu do 12 godina. Da ne bi sve bilo namijenjeno isključivo dječjoj zabavi i smijehu, opušten i kvalitetan odmor garantiran je i za roditelje uz 20% popusta na Spa tretmane, ali i besplatnu upotrebu hotelskih bicikala za obiteljske izlete u Zadar. Ova izvanredna obiteljska ponuda različitih zabavnih tematskih vikenda produžit će se kroz cijeli travanj te će malim i velikim gostima vikende na moru učiniti FUNtastičnima!

PR PR (Foto: PR) Falkensteiner Premium Camping Zadar jedini je kamp s pet zvjezdica u Dalmaciji, čije mobilne kućice oduševljavaju dizajnom, potpuno opremljenom kuhinjom i vlastitom terasom za opuštajuće trenutke. Profinjeni dizajn, privatna plaža, izvrsna kuhinja, nesputana priroda, smješten u samo susjedstvo Falkensteiner Club Funimation Borik hotela osigurava vam spokojno okružje mirisne borove šume, a opet tek šetnju udaljen od središta Zadra. Uživajte u aktivnom proljeću u Zadru, istražite okolicu biciklom, uživajte u tenisu i grupnim vježbama ili se resetirajte u Thalasso and SPA centru. Može li proljeće bolje započeti!?
PR PR (Foto: PR)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju