Albina Grčić jedno je od najpopularnijih mladih imena na hrvatskoj glazbenoj sceni. Prelijepa 23-godišnja Splićanka također je i jedna je od kandidatkinja showa Nove TV "Ples sa zvijezdama" zbog kojeg je u posljednje vrijeme češće viđamo u Zagrebu.

Galerija Street style kombinacija Albine Grčić Street style kombinacija Albine Grčić +0 Albina Grčić

Svojom pojavom i odjevnom kombinacijom osvježila je i zagrebačku špicu kojom je prošetala u efektnom "color-block" izdanju.

Već je na prvi pogled jasno kako su njezine hlače glavni adut ove mladenačke i moderne kombinacije. Albina je odjenula model brenda Zara napravljen od umjetne kože u predivnoj nijansi zelene boje.

Kada nosite odjevni komad u ovako efektnoj nijansi, on je sam za sebe dovoljno upečatljiv i ne treba mu previše dodataka. Albina je hlače nadopunila crnim topom, predimenzioniranim crnim satenskim blejzerom i tenisicama u istoj boji.

Oko struka je stavila efektan lanac u zlatnoj boji, a kombinaciju je zaokružila kapom u mornarskom stilu.

Street style kombinacija Albine Grčić Street style kombinacija Albine Grčić (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Na pitanje kako bi opisala svoj stil odijevanja, odgovorila nam je kako postoje dvije Albine: Jedna koja uživa u casual kombinacijama, oversize trenirkama i tenisicama i ona koja jedva čeka da ju se sredi kao za crveni tepih, koja voli potpetice, šljokice i glamur. Volim obje modne verzije sebe, super mi je ta mogućnost transformacije ovisni o prigodama. Volim i neutralne tonove, a nekad se zasitim pa želim dodati malo boje. Od nakita najviše volim neke neobične kombinacije, recimo lanac oko struka, nakit za kosu i slično. Generalno volim eksperimentirati, ali znam i reći ne kada je u pitanju nešto što nikada ne bih povezala sa sobom, ma koliko prilagodljiva bila.

Njezina scenska odjeća očekivano se razlikuje od one za svakodnevne prigode. Odjeća za svaki dan treba biti ugodnog materijala, prozračna - nekad volim da prati liniju tijela, ali češće to bude oversize. Što se scenskih kombinacija tiče, trpim. Volim se osjećati ženstveno, cool, mladenački, po potrebi, pa istrpim i zategnutu frizuru i koji neudobniji komad robe, zaključila je Albina.

Street style kombinacija Albine Grčić Street style kombinacija Albine Grčić (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju