Hrvatski dizajner Ivan Alduk stvorio je novu kolekciju vjenčanica za sezonu jesen/zima 2017./2018. godine. Ova Alduk Bridal kampanja stvorena je u posebnoj atmosferi nabijenoj emocijama i nostalgijom

Dizajner Ivan Alduk poznat je po svojoj unikatnoj estetici koja iz sezone u sezonu sazrijeva, postaje sve dominantnija i pruža pravu mogućnost uživanja u dobrom dizajnu.

Nova kolekcija vjenčanica dizajnera Ivana Alduka je razrađena kroz nekoliko različitih silueta

Nova kolekcija vjenčanica za sezonu jesen/zima 2017./18. upravo je takva – slojevita, posebna i svježa. Ženstvena linija koja prati tijelo te stavlja naglasak na uski struk i putene obline razrađena je kroz nekoliko različitih silueta, od onih uskih i senzualnih do raskošno vezenih, punog volumena i modernog izdanja tradicionalnog shvaćanja "jedne vjenčanice".

Najfinije čipke, ručni vez, 3D tkanine s doradama, osjećaj udobnosti i funkcionalnosti – postulat je od kojeg dizajner ne odustaje.



Nova kolekcija vjenčanica fokus je stavila na posebne tkanine i krojeve koji malim dizajnerskim odmacima stvaraju sasvim poseban i moderan efekt. Kompleksnost tkanina koje su osovina jedne bridal linije u ovoj je kolekciji iznimna, stoga je mnogo detalja ručno sašiveno i dorađeno. Nova je kolekcija već neko vrijeme u showroomu i reakcije su izvrsne, izjavio je Ivan Alduk.

Posebna modna kampanja koja prati novu kolekciju djelo je renomiranog fotografskog dvojca Decker i Kutić koji posljednjih nekoliko sezona uvijek uspijevaju iznenaditi svojim radom.

Netipične ali vrhunske i kreativnom energijom nabijene modne kampanje na izvrstan način prezentiraju kolekcije Alduk Bridala. Nakon futurističke i nadrealne prethodne kampanje nova donosi opipljivu mirnoću i spokoj, snažne emocije i posebnu ljepotu u jednostavnosti.

Narativ o nostalgičnim trenutcima snažnih emocija nagomilanih na dan vjenčanja upisali smo u nadrealne slike barokne atmosfere u kontrapunktu s estetskim kodovima Alduk kolekcije vjenčanica, izjavio je Romano Decker.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju